Tehnički kutak > Styling skutera

Izgubio sam ključeve od scoota sta sad???

<< < (6/6)

mrcina:
kad naručuješ ključ iz piaggia moraš navesti kod ključa sa kartice jer u piaggiu imaju sve ključeve skutera koje su prodali. tj imaju oblik ključa pohranjen u kompjuter te ako trebaš ključ samo klikne i mašina napravi ključ.

black-rox:

--- Citat: zoki_NRG - 07 Ožujak, 2008, 19:35:03 ---
--- Citat: ivanm - 07 Ožujak, 2008, 12:08:27 ---ak je kod ključ, malo je veći bed, nema samo mijenjanja brave, treba slagati kodove, i to, uglavnom velko sranje..
dečki ak imate kodirane ključeve obavezno napravite kopiju..
ja napravim kopiju svakog ključa vozila koje imam i kad ga prodam dam obadva..
BTW kad kupiš novi piaggio npr. dobiješ samo jedan ključ.. :)
probaj skinut bravu, cijelu i odnijet ju kod bravara koji ti je najbliži, imaš i onu ekipu servis šta provaljuje u aute kad npr. zaključaš ključ unutra, može napraviti ključ po bravi, možda može i kod skinut..
ak imaš kod karticu i to mu donesi..
ispast će te ipak manje od novog originala..

--- Kraj citata ---
kad kupis piaggio dobijes lijepo 2 kljuca na gumenoj "spagi" na kojoj pise kod po kojem se radi novi kljuc u servisu, i dobijes 2 kljuca koja otkines, i kod spremis, nema filozovije teske

--- Kraj citata ---
Kad kupiš bilo šta dobiješ taj kod,a ne piaggio lol :laughing7:

mrcina:
ma dobro ja govorim ono što ja imam.

ali znaš ima problem, kad sam kupovao od osobe on nije imao tu karticu več onaj koji ga je uzeo iz dučana, a ovaj nije tražio od njega tu karticu do moje kupovine.

ChRiStIaN:
a jebga, steta! Jebeno je izgubit kljuceve...ja sam dobio original i rezervni...tak da nemam brige! A razmisljam da i jos jednog dam napravit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju