Sportski kutak > Sve vezano za utrke

01.10.2011. Kup Grada Zagreba - Novi Marof (završetak sezone)

<< < (15/17) > >>

[SB]Replica 180:

--- Citat: gumy - 13 Listopad, 2011, 17:37:04 ---luks kaj fakat sve serijsko v tvom motoru? :D

--- Kraj citata ---
on ima pobjednicki cilindeeeeeer!!! :icon_thumright:

DeLUX:
dečki sve serijsko osim lufta klipa u cilindru  :laughing7:

doritos:

--- Citat: DeLUX - 13 Listopad, 2011, 16:52:02 ---evo pošto sam bio odsutan s foruma zbog nepoznatih razloga ( čitaj BANN  :laughing7:  ) napokon se i ja vratio pa da kažem koju "pametnu"
Što se tiče klasa ja mislim da je igor sve rekao i objasnio, sve te klase nisu tolko skupe dok se ne kupuju novi dijelovi ili dok se nejde u ekstreme i perverzije  :happy8:
Najbolja stvar je kad me svi pitaju jel ima kakve koristi od toga i onda kad kažem da nema svi se čude zašto se to uopće vozi..nije sve u parama i bonovima ( iako se i tu da okrenut lova  :confused5:  ) ima nečega i u guštu kad se dođe na utrku.. upoznaju se novi ljudi, nova iskustva, nešto se i nauči kad je riječ o fušarenju u 2 ujutro xD ali sve se uvijek nekako skrpa dok pomažemo jedni drugima..naravno ima i cigana tamo na utrkama, škrtih ljudi, pohlepnih ma svakakvih al valjda će i oni naučit da nema ništa od onog kuna po kuna i na kraju imaju 100kn a ispali su điberi za lipu  :dontknow:  Slažite skutere, zabavljajte se preko zime, kupujte opremu. Ima vremena i na pretek pošto ne vjerujem da će koja trka prije 5. mjeseca i slobodno slažite motore i za NO LIMIT klasu, svi bježe od tamo i boje se ali nije vam to tako strašno  :laughing7:
eto tolko od mene pa se nadam da se vidimo iduće sezone dok vas stižem za krug  :hello:  just kidding  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

sve si dobro rekel lukice  :o  ne verujem XD

al jbt fkt ima ekipe kaj krade tam, ja još nisam našel set nastavaka za pistolj na kompresor  :sad3:  fkt nemam rijeci!

NO LIMIT klasa je do jaja i niš joj ne fali.

ALI imam pitanjce: oce li iduce godine biti klasa 70 ili ce biti i dalje NO LIMIT?? Kuki odgovori nam :icon_thumright:

igor210:
kaj je najgore u luxsovom motoru ne da je sve serijsko nego je i sve razjebano da nemre bit jače, a motor ide i to jako dobro!!!
Ja još uvjek nemogu vjerovat da taj motor s onim cilindrom i klipom vozi!!!!!!

Drnda:
ne vozi nego ubiva  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju