Sportski kutak > Sve vezano za utrke

01.10.2011. Kup Grada Zagreba - Novi Marof (završetak sezone)

<< < (16/17) > >>

J.U.R.C.A:

--- Citat: doritos - 13 Listopad, 2011, 18:32:01 ---sve si dobro rekel lukice  :o  ne verujem XD

al jbt fkt ima ekipe kaj krade tam, ja još nisam našel set nastavaka za pistolj na kompresor  :sad3:  fkt nemam rijeci!

NO LIMIT klasa je do jaja i niš joj ne fali.

ALI imam pitanjce: oce li iduce godine biti klasa 70 ili ce biti i dalje NO LIMIT?? Kuki odgovori nam :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Znaci i ti si ostao oguljen : )...

DeLUX:

--- Citat: igor210 - 13 Listopad, 2011, 21:35:08 ---kaj je najgore u luxsovom motoru ne da je sve serijsko nego je i sve razjebano da nemre bit jače, a motor ide i to jako dobro!!!
Ja još uvjek nemogu vjerovat da taj motor s onim cilindrom i klipom vozi!!!!!!

--- Kraj citata ---

idući put demonstracija otvaranja bloka rukom, mazanje diht mase između blokova i sastavljanje rukom  :laughing7:

f-racing:

--- Citat: doritos - 13 Listopad, 2011, 18:32:01 ---sve si dobro rekel lukice  :o  ne verujem XD

NO LIMIT klasa je do jaja i niš joj ne fali.

ALI imam pitanjce: oce li iduce godine biti klasa 70 ili ce biti i dalje NO LIMIT?? Kuki odgovori nam :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

I dalje su klase iste kakve su bile ove godine. A skuteri sa 70 cc mogu biti svrstani u klase OPEN ili NO LIMIT ovisno o stupnju tuninga koji je napravljen.
Ako je na skuteru slabiji kit 70, nema struju i karb preko 19 mm, skuter je za klasu OPEN, ako je gore kit koji ima glavu iz 2 komada (MHR team, Polini Evolution, TCR replica.....) ako ima struju (selectra ili bilo šta drugo da nije serijsko) ide u klasu NO LIMIT.

DeLUX:
ima kakvih najava već za iduću godinu??
neš se bilo pričalo da već 10. mjesec se bude dogovaralo  :icon_thumright:

f-racing:
Idući tjedan imam sastanak sa 1. HMK i Đuro sport-om pa ćemo načelno dogovoriti neki "okvir" natjecanja te dogovoriti termin proglašenja i podjele nagrada za ukupan poredak.

Podjelu ćemo dogovoriti i kao sastanak vozača poglavito zbog kordinacije termina natjecanja u 2012, predstavljanja noviteta u sistemu natjecanja od kojih je jedan od njih uspješno prezentiran na utrci u Marofu (okretanje kruga u obrnuti smjer).

Dogovor oko uvođenja novih disciplina i terena u natjecanja (scootercross i brdske utrke - potencijalno Mladina i Sljeme?)  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju