Sportski kutak > Sve vezano za utrke
01.10.2011. Kup Grada Zagreba - Novi Marof (završetak sezone)
eladio:
..ova SEZONA je ispala grejt :headbang:
a sljedeca ce biti još bolja, budemo sjeli f-racing i mi ostali pa vidjeli sta se da uciniti i da bude scooterhappening jos bolji, i ostale utrke i sve :toothy10:
ima tu prostora i za druge lokacije npr Rijeka, i svasta nesto :happy6:
PS
i garantiram svima koji budu nosili mojskuter majice s natpisom "racing makes me horny" imat ce za pol sekunde brze krugove :laughing7:
2TDottore:
kad nas uprava donira majice za postignute rezultate ove sezone onda bumo ih i nosili... :P
igor210:
pozdrav ljudi,
evo ja nažalost nisam mogao doči na marof(zbog posla), ali inače ne propuštam trke.
Mislim da su klase napokon pogođene i da se svako može u njima naći.
Klasa 50, stvarno nikakva ulaganja, auspuhe velika večina več ima na motorima, a sve ostalo šta se može stavlajti se nađe polovno za sitne novce!
Klasa Open, serijski 180, vxr i 50 sa kitevima mislim da tih motora ima najviše na cestama, svako daljnje objašnjenje je suvišno!
Klasa no limit, tu su ulaganja več nešto veča, ali ko se ne želi upuštati u to ima još dvije klase na biranje.
Svi se mi snalazimo na razno razne načine da smanjimo troškove, i ko ima volje snači će se da ode na trku!
Kao što su kolege več napisali ide s s kobijem 2,3,5 motora u nutra podijela troškova i evo vas na trci!
Kad prvi put probate vjerujte da čete voziti i iduču utrku, jer taj osječaj i druženje su nezmjenjivi, jedni drugima pomažu i savjetuju se(mislim da to mogu potvrditi lux, mario, f-racing, doritos, jurča i ostali).
pred nama je zima, vremena na pretek, slažite motore i skupljajte novce za opremu pa nek nas je što više iduče godine pa če i trka biti više! bez vozača ni organizatori nemaju interes organizirati utrke!
Nadam se da nas iduče godine bude barem u duplo više nego ove!!!!
DeLUX:
evo pošto sam bio odsutan s foruma zbog nepoznatih razloga ( čitaj BANN :laughing7: ) napokon se i ja vratio pa da kažem koju "pametnu"
Što se tiče klasa ja mislim da je igor sve rekao i objasnio, sve te klase nisu tolko skupe dok se ne kupuju novi dijelovi ili dok se nejde u ekstreme i perverzije :happy8:
Najbolja stvar je kad me svi pitaju jel ima kakve koristi od toga i onda kad kažem da nema svi se čude zašto se to uopće vozi..nije sve u parama i bonovima ( iako se i tu da okrenut lova :confused5: ) ima nečega i u guštu kad se dođe na utrku.. upoznaju se novi ljudi, nova iskustva, nešto se i nauči kad je riječ o fušarenju u 2 ujutro xD ali sve se uvijek nekako skrpa dok pomažemo jedni drugima..naravno ima i cigana tamo na utrkama, škrtih ljudi, pohlepnih ma svakakvih al valjda će i oni naučit da nema ništa od onog kuna po kuna i na kraju imaju 100kn a ispali su điberi za lipu :dontknow: Slažite skutere, zabavljajte se preko zime, kupujte opremu. Ima vremena i na pretek pošto ne vjerujem da će koja trka prije 5. mjeseca i slobodno slažite motore i za NO LIMIT klasu, svi bježe od tamo i boje se ali nije vam to tako strašno :laughing7:
eto tolko od mene pa se nadam da se vidimo iduće sezone dok vas stižem za krug :hello: just kidding :icon_thumright:
gumy:
luks kaj fakat sve serijsko v tvom motoru? :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju