Sportski kutak > Sve vezano za utrke
01.10.2011. Kup Grada Zagreba - Novi Marof (završetak sezone)
Drnda:
meni je glavni problem sto sam udaljen 500 km od zagreba, da nisam, bio bi cesti gost.. jbg, predaleko je koliko god htio biti prisutan
SPecial:
Da sam imao kombinezon i cizme potrpali bi se Goki,ja i Espe u autic i dopalijali bi gore,ali jbg,da su babi muda......
doritos:
bitno samo da se vozi nesto , bio zadnji, predzadnji ili prvi
trka je zakon i nemam zamjerke na sve sto je bilo :icon_thumright:
idemo dalje
2TDottore:
decki moji svi kukate stalno za te kombinezone i prijevoz....opremu jednom kupis i imas godinama a neko ko malo pada i cijeli zivot....kombinezona je pun oglasnik u kombinaciji sa cizmama kakvih god ocete po smjesnim cjenama od 150-300eura....samo za usporedbu ja sam svoj novi kombinezon platio 900kn u louis-u a cizmi polovnih polu racing tipa ima za 300-400kn a ful racing za 600-700kn....sta se tice samog prijevoza da se vas 3-4 frendova skupi najdalji put na utrku ce vas ispast maksimalno po osobi 300-400kn ako rentate kombi i podjelite troskove benzine i rente....u svaki malo veci kombi stane bar 5-6 motora znaci cim vas ide vise to vam je sve dosta jeftinije a zajebanciju na utrci i sve ostalo sta ide uz taj vikend po meni nemogu zamjenit nikakvi novci pogotovo ako se radi o tak malim ciframa od par 100kn koje se u svakodnevnom zivotu potrose bez ikakvih problema u vrlo kratkom vremenu
gumy:
jebiga, i meni je isto sve u krugu 250km, pa se opet skupimo i dogovorimo i dođemo, kad gledam da te pare popijem za par izlazaka nije mi žao ni kune.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju