Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: ovi slovenci nisu normalni!  (Posjeta: 764 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MALES SR180r

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: zx6r '07
Volio bi' posijati dulum marihuane,cugat' neku brlju što je stigla iz Tijuane,
volio bi' da je para više nego manje i da svaki dan za ručak mezim sushi, jedem janje...

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
Odg: ovi slovenci nisu normalni!
« Odgovori #1 : 19 Rujan, 2011, 17:35:21 »
Mogi ih davat za toliko kad ih ekipa vuče iz italije za kikiriki. Aj bar neka korist od EU, kad konačno uđemo u istu, bit će dijelova od SPa po sporckim cijenama jedino što ih nećemo smjet vozit.

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #2 : 19 Rujan, 2011, 17:37:17 »
...bar neka korist od EU, kad konačno uđemo u istu, bit će dijelova od SPa po sporckim cijenama...

Da, al cu ja za gume za motor morat placat 20% vecu cijenu jer necu moc dobit povrat SLO poreza  :icon_biggrin:

A godisnje potrosim oko 3 zadnje i 1,5 prednju (sada to kosta u SLO ako ne platim carinu i porez oko 400€ + put u SLO + montaza i balans)
« Zadnja izmjena: 19 Rujan, 2011, 17:40:25 3alfa3 »

Offline MALES SR180r

• maxi forumaš
« Odgovori #3 : 19 Rujan, 2011, 17:38:20 »
Mogi ih davat za toliko kad ih ekipa vuče iz italije za kikiriki. Aj bar neka korist od EU, kad konačno uđemo u istu, bit će dijelova od SPa po sporckim cijenama jedino što ih nećemo smjet vozit.

j#bo EU,da se i sad izvuč,al očajno su male cjene!
volio bi' da je para više nego manje i da svaki dan za ručak mezim sushi, jedem janje...

Offline DvdAerox

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #4 : 19 Rujan, 2011, 17:57:52 »
heh, upitno u kojem su stanju djelovi, lol, znam jednog lika koji je na e bayu za smjesnu cifru kupio evo masinu (komplet) i dobio smece, blok sa zaribanim cilindrom i raznim sranjima... Ja sam prodao blok od svog sp.a za 350 eura a bio je tip top stanje i komplet na novo sastavljen a da nije nikad ni p od pukotine na njemu bilo, a nikako nisam za vise mogao, svi su nudili manje...
Onaj prvi oglas masina za 150 eura je sigurno smece... ili pred kompletnom generalkom ili puko blok, nema ni slike da se vidi...

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Moj Skuter: ZIP SP1
  • MojSetup: grinč mi fkral sve :/
« Odgovori #5 : 19 Rujan, 2011, 18:00:40 »

Da, al cu ja za gume za motor morat placat 20% vecu cijenu jer necu moc dobit povrat SLO poreza  :icon_biggrin:

A godisnje potrosim oko 3 zadnje i 1,5 prednju (sada to kosta u SLO ako ne platim carinu i porez oko 400€ + put u SLO + montaza i balans)

kaj se zalis , onda nemoj voziti motor jbg  :toothy3:

Offline MALES SR180r

• maxi forumaš
« Odgovori #6 : 19 Rujan, 2011, 18:26:46 »
heh, upitno u kojem su stanju djelovi, lol, znam jednog lika koji je na e bayu za smjesnu cifru kupio evo masinu (komplet) i dobio smece, blok sa zaribanim cilindrom i raznim sranjima... Ja sam prodao blok od svog sp.a za 350 eura a bio je tip top stanje i komplet na novo sastavljen a da nije nikad ni p od pukotine na njemu bilo, a nikako nisam za vise mogao, svi su nudili manje...
Onaj prvi oglas masina za 150 eura je sigurno smece... ili pred kompletnom generalkom ili puko blok, nema ni slike da se vidi...

jbga ko i sve drugo,zato odeš i vidiš!

ali od ta tri oglasa me nemožeš uvjerit da ni jedan nevalja i ne vrjedi tu lovu,a ima ih još,al mi se ni dalo tražit! :)