jel zna tko koliko košta farbanje ne obojanih maski dakel ako bi kupio unpainted verziju onih maski koliko bi jos otprilike morao nadoplatiti da mi ofarbaju tih 13 maski?
volio bi ih u perla bjeloj i perla plavoj boji
onako okvirno otprilike koliko bi mogli traziti da samo obojaju ja mislim da je vise od upola jeftinije onda ali nisam siguran
Za farbanje ćeš dati još 2000kn sigurno,ako oćeš da to bude kvalitetno uzmeš već ofarbane one crne šta si mene pital
One opcija broj dva su farbane u crno,a ove šta si sada stavil su neofarbane,njih je potrebno farbati
pa bokte gdje vi izvlacite te cifre bojanja?
kru te vidio dobro da niste rekli 500 eura
u fušu tj, ovako ako neko boja kod kuce bez komore i to izaso bi te oko 1200 kn sa perlom bojanje!! ako nadjes dobrog majstora ko sta sam ja naso...na makama ti nece bit prasine ni niceg..kao da je u komori bojano
a kod pravog majstora oko 1500 kn....ak te izadje vise od toga onda definitvno te pokrao ko got da ti je bojao motor ili ce ti ga bojat!!
kod nas bojaju za te cifre, a i znam kolko je mom fredndu trebalo para da oboja svog SF...
kod nas je najskuplje bojanje cijelog motora u perli 1700 kn..ali jer je i taj majstor najskuplji al ne i najbolji.....
nije meni sad tu da ti pokusavam lagat i izmisjat, ( jer ce vjerojatno to svi mislit..jer to sto ja govorim izgleda ''jeftino'' ) ja ti pokusavam pomoc kako da te nezajebu sa cijenom itd.....
isto tako u jednoj temi je lik napiso 300 eura za bojanje....vi niste normalni ko got je to napiso..nemojte se ljutit al..stvarno sto je previse, previse je!!!
uzmi neobojane...raspitaj se malo po svom mjestu ko se bavi tim i nek ti pokaze sta je do sada radio ( ak radis u fušu ) ak ne odi kod par lakirera i raspitaj se za cijene.....i piči