Tehnički kutak > Styling skutera

▼▼ High Style SF Project ▼▼

<< < (2/13) > >>

Tommek:
sad mi bas doro izgleda... :icon_thumright:
steta je bilo ša radit.sam srediti tablicu i milina...kazem ti iskreno hehe

BlackNaranča:
hehe thx al meni je dosadila ova boja i nije mi lip vise pa zelim napraviti neki show..

--- Citat: chofus1 - 05 Ožujak, 2008, 18:03:23 ---kolega...kako got da obojas bit ce hebeno....

mislim da ipak nisi trebao pitat na forumu KAKO da obojas..jer to je tvoj scoot i ti ces se voziti na njemu..i bit ce sređen po tvom ukusu...tak da

btw nisam te suzio kak bi bojo? bijelo plavu? il

--- Kraj citata ---

ma ne pitam ja nikog kako da obojim nego ja stvarno neeeznam 50% za jedno 50% za drugo, i sada za koju opciju bude vise glasova tu cu odabrat meni je sve jedno...samo me vuce druga jer mi je lipsa a prva jer je jeftinija  :icon_thumright:

P.S.  Prvu opciju ako odaberem cu ofarbati ga u perla bjelu - perla plavu s ovim presvlakama

a ako bude druga bit ce crno narancas bas onako kao sa slike samo sto ce felge ostati crne

robert:
i ja bi drugu opciju!
što se tiče izgleda šitfajt  :icon_biggrin: mi je jedan od najljepših!

:::Bruno::::
nebi vjerovao, ali kad utučeš puno novaca u izgled, promjeniš svaku sitnicu, nakon nekog vremena skontat ćeš nešto ... a to je da je serijala najljepša i žali bože novaca  :toothy12:

BlackNaranča:
hehe pogotovo kad ja sada ovog svog sredim, bit ce najbolji picolovac preko ljeta haha  :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:

--- Citat: :::Bruno::: - 05 Ožujak, 2008, 18:42:53 ---nebi vjerovao, ali kad utučeš puno novaca u izgled, promjeniš svaku sitnicu, nakon nekog vremena skontat ćeš nešto ... a to je da je serijala najljepša i žali bože novaca  :toothy12:

--- Kraj citata ---

pa kako kome ja sa ovog svog drzao ovako i dosadilo mi i ostetio se malo i nije mi ljep vise, pa ga stvarno moram srediti
evo nekidan sam stavio kit, ima pilu sto bismo mogli reci da je onako dovoljno brz za pocetak a sada bi bilo vrjeme da ga sredim izvana

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju