Tehnički kutak > Styling skutera
▼▼ High Style SF Project ▼▼
replcnt:
trebaš distancer, za 120kn, kromirani, BGM?
BlackNaranča:
dada vidis da sam stavio, al ti imas neki da prodas?
volio bi viditi sliku jer od tri velicine ja sam odabrao srednju, koje je tvoje?
neer:
--- Citat: :::Bruno::: - 05 Ožujak, 2008, 18:42:53 ---nebi vjerovao, ali kad utučeš puno novaca u izgled, promjeniš svaku sitnicu, nakon nekog vremena skontat ćeš nešto ... a to je da je serijala najljepša i žali bože novaca :toothy12:
--- Kraj citata ---
ja trenutno bas tako razmisljam sta bih dao da je sada motor serijala da moze normalno raditi kao prije.ali jbga moram ja biti budala
black-rox:
Opcija broj dva po meni ne treba farbati samo zavidaš gore,a plastike su full ljepše nego one orginal :icon_thumright:
MaLi_OdvALjivAc:
prva kombinacija meni definitivno! Puno lepse, 2boje, mnogo bolje nego jedna- crna! One plastike su extra, samo mi je prednja ocajna, odvratno je izbusema, to bih samo promenio, ili prednju ne bih uopste dirao, mozda bih po svojoj zelji sekao nesto, mrezice neke vo no, ono je ogavno! Ali vise bih cenio svoj trud, i ti i drugi, ako bi uzeo sam da sredis, ne da qpis gotovo sve! A i prva komb ce te izaci mnogo jeftinije, znaces da si sam to uradio, moci ces da se pohvalis, dok sa ovom drugom nista neces da uradis, samo ces kes dati! A preskupo je!
S*R*E*C*N*O
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju