Općenito > Oprema

IXS jakne - ili nešto slično..

<< < (4/4)

doms:
Ja sam kupio jaknu  kod Šepića mislim da je bila čak na 50%.. Nisam siguran. E sada koliko je to realna cijena ne znam. Vidio sam da u inozemstvu košta "normalna" cjena oko 1000 kuna, tako da sam ja sa ovih 750 koliko sam platio kod Šepića jako zadovoljan. Jakna je IXS Memphis i ja teško mogu zamisliti bolju.  ja sam se prethodno definitvno odlučio za jednu od dva slična modela, a uopće se nisam nadao da to ima u Hrvatskoj. Planirao sam uzeti preko neta, ali tamo je meni ok ponuda.  Jakna je vrlo "civilna" i tek kad me netko potapša po leđima skuži da ima protektore :) Dobro štiti na skuteru i sada po zimi, pa i na kiši se pokazala ok. Iako ne vozim po takvom vremenu. Vadi se podstava i ovratnik od krzna kad je toplije.

A što se tiče inozemnih trgovina, evo upravo jučer mi je kolega kupio kacigu u Luisu za 49 eura, koja je snižena sa 158 eura. Uvex discovery model. Sasvim solidna. Em je redovna cijena manja nego kod nas, em je takav popust nezamisliv. Meni će dofurati ovako u autu pa nemam troškova dostave.  Inače kupljeno u Luisu u Njemačkoj.

zejenooki_18:
je padano je s njom 2 puta :D dosta je izgrebana al je u komadu jos   :headbang: ili cu ih popit ili tuning djelove stavit   :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju