Općenito > Oprema

IXS jakne - ili nešto slično..

(1/4) > >>

doms:
Evo u potrazi sam za solidnom jaknom koju ću koristiti svakodnevno (kao normalnu jaknu) ali i na skuteru. Pošto mi se nikako ne sviđaju razno razne motorističke jakne (šarene isl..) izboor je uzak.  Jedini modeli koje sam našao da su mi ok su iz IXS-a nekakva linija modna za skutere. No problem je što na našim stranicama u Hr ništa od toga. Sve sam našao ne nekim srpskim. Ima i na talijanoskom ebayu ali ne bih baš kupovao odjeću radi veličina.. Nisam siguran u to.  Pa ako znate tko bi to mogao imati u HR osim motoopreme.hr... Oni nemaju bar na webu..  Inače radi se o jaknama iz ovog kataloga. http://moto-oprema.rs/skuter-oprema_katalog_2011.html
Bitno mi je da ne liči na klasične moto jakne jer mi je nepraktično imati takve pa onda u uredu mijenjati isl.. Htio bih neku koja izgleda obično a da je vjetro i donekle vodo nepropusna. Protektori nisu uvjet (ma što vi rekli :) ). Čak ni brend nije uopće bitan.. Pa ako znate koju trgovinu slobodno recite. Bilo što. Ja sam sa periferije pa slabo poznajem Zagreb.. (mislim na ponudu). Znam da tu i tamo zna biti i po trgovačkim centrima.

kiza-iz-kvarta:
šepić-commerce u zagrebu,rastočka ulica....odličan izbor ixs opreme i popust za cash  :icon_thumright:

doms:
Da pronašao sam.. to je u biti stranica motooprema.hr ali nije baš složeno sve po katalogu pa se teško snaći. Izgleda da ipak ima bar na webu ono što mi se sviđa. Hvala

Doomsday:
Evo ti jedna malo duža, poprilično civilna, i ne previše skupa...

http://www.uvex.com.hr/katalog/STRIKE/1/93/416/416

doms:
Bio sam danas u šepić comercu i kupio jaknu praktički kakvu sam i tražio. IXS Memphis. Trenutno je akcija i dobio sam ju za 750 kn a bila je 1500 kn.. Odlično. Prezadovoljan sam. Vidim da su i drugdje cijene ujljučujući i ebay za tu jaknu nešto preko 1000 kn. Tako da je ovo odlično. Jakna je kao "obična" ali ima sve što treba po meni za vožnju na jačem skuteru.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju