Općenito > Oprema
IXS jakne - ili nešto slično..
foxy571:
--- Citat: 3alfa3 - 07 Siječanj, 2012, 22:40:39 ---Koliki je popust i da li je isti na svu robu?
--- Kraj citata ---
popusti su ti do 30% na gotovinu,ne znam za karticu el ima kakav popust :dontknow:
Grale:
--- Citat: B.E.R.O. - 08 Siječanj, 2012, 11:39:37 ---Moja preporuka,za to sto ces dati ovdje za neku jadnu jaknu vani ces kupiti nesta boli glava,platit ces put i ostat ce ti para da si jos nekakvu sitnicu uzmes a mozda i nesto vece!!!
:dontknow:
--- Kraj citata ---
i još ti guzca vidi puta...hehe...normalna stvar da je tako najbolje,ali 80 % ljudi nije ni upućeno u tak nekaj... :)
3alfa3:
--- Citat: foxy571 - 08 Siječanj, 2012, 11:59:18 ---popusti su ti do 30% na gotovinu,ne znam za karticu el ima kakav popust :dontknow:
--- Kraj citata ---
znaci ko i uvijek - barem 25% na gotovinu.
Ne uzbudjujem se za dodatnih 5% ;D
3alfa3:
Louis je super, al treba pratit akcije i uletit na vrijeme. Tek tada je to raj za kupovinu. A inace imaju veliki asortiman i neke stvari jesu povoljne uvijek. Najbolje pogledat na njihovom webu jer ima sve na njemu (i cijene, naravno) pa vidis jel ti odgovara i odes po to
B.E.R.O.:
--- Citat: Grale - 08 Siječanj, 2012, 14:31:14 ---i još ti guzca vidi puta...hehe...normalna stvar da je tako najbolje,ali 80 % ljudi nije ni upućeno u tak nekaj... :)
--- Kraj citata ---
Pa da,ali zato sam ja tu da vas uputim!
Kome treba opreme a ima kesa gas na neki moto sajam vani,sigurno ce se vratiti sa smijeskom!!
:toothy10: :toothy10:
Evo mu jedan za 2 tjedna:
http://www.motorbikeexpo.it/
Isplati se otici,bio sam prosle idem i ove!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju