LoL legende ste
.... ma to sam ja cisto napravio onak radi sebe i iz dosade jer volim bilo sta radit po scootu ,inace po autima,motorima...makar rastavljo i sastavljo sve 10 puta onak i briso malo sto se zaprljalo....a i svidilo mi se kad sam vidio na youtube na par skutera neonke i to ...pa sam konto neonka ce na ovim nasim cestama koje su pune rupa zacas da pukne i ode sav trud...ovak ledice ce duze trajat a i nisam htio da bude standard ono da samo svijetle ...nego sam na youtube vidio Ufo Led ....uglavnom ledice sa +elektronika ,koje mogu da proizvedu 3 miliona razni kombinacija boja i to... ev link pa ko hoce pogledat
,
ali naravno to kosta stvarno puno i za auto je ...pa sam i ja skonto i naso ove u radnji za styling auta ali su bile upakovane kao ono da se mogu lijepit gdje hoces i uzeo takvi par komada rastavio izavadio sto mi treba i reko da i kod mene migaju
em + sto niko nema ni neonki ni dioada u mom gradu na skutu pa sad onak kad prodjem svi stanu i gledaju
a sto se tice toga mhr team 2 i to nisam opsjednut tim uopste...meni ova brzina od 92 po satu realnih otprilike oko 80 sasvim dovoljna ....malossi sport 70 stoji kod rodjaka u hr kupljen,i gljiva malosi e5 ali cu tek je stavljat pred kraj ove sezone ,vise mi je vazniji vizualni dio skutera
dobro sad sam mal otiso off ali eto reko da razjasnim neke stvari
a Kicho svaka cast za onaj odgovor na bruninu izjavu