Tehnički kutak > Tuning skutera

Update:Ledice ispod i na repu & novi zadnji zmigavci!str.3

<< < (6/11) > >>

zoki_NRG:
savice MC16 su baja, ja sam vozio runner sa tim gumama, i cim ulovim vremena idem slikat, dan danas su iste i jos nisu mjenjane, gume su skroz izlizane skroz, ostali su samo rubovi malo...ali kad se dobro zagriju, nisu nis posebno, ok za normalnu voznju samo sta svi mi divljamo po zavojima pa nam trebaju sportske, meni su sljedece ili molasice ili RS, gume su jebene...

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Ožujak, 2008, 18:59:13 ---
--- Citat: SlowRider - 05 Ožujak, 2008, 18:54:52 ---Ja imam MC16 stare 2 god i vec pocinju problemi, zapravo nosim se vec neko vrijeme sa njima...

--- Kraj citata ---

Te gume ni kao nove nisu nesto, a kad ostare, postanu plasticne pa se klize. Znam, Imao ih na NRGu kao tvornicku ugradnju. Nakon toga Savu MC29 Sporty, pa onda Metzeler ME7. MC 29 je u odnosu na MC16 puno bolja guma, ali i ona vremenom dosta izgubi svojstva. Metzeler ME7 je (barem meni osobno) jos bolja guma od MC29 i za razliku od nje vremenom ne gubi toliko svojstva (iako ih gubi, ne gubi ih u tolikoj mjeri). I dalje cu stavljati samo Metzeler jer su uz to i vrlo jeftine - 226 kuna komad u dimenzijama 120/70-13 i 140/60-13 koje meni trebaju.

--- Kraj citata ---

MC16 mi je drzala posteno negdje oko 6 mjeseci dizala na prednji dok sada proklizuje, a zadnja mogu je zavrtiti na suhom asfaltu u voznji na 10000rpm kad je idem malo posmirglati ;D
Al brzo ide dole jer sam nekoliko puta startao da se ubacim i pocne se vrtiti u mjestu  :confused5: Mislio sam kupiti MC29 isto je jeftina, ali ne preferiram trakce gume da mi brzo otvrdnu, mogao bih probati taj Metzeler, i zbog razloga vise, jer velis da ti djeluje sira od mc29.

Rossi:
i koju sad uzet najbolje ?? Sava,Dunlop,Pirreli,Bridgestone ....serijeski sam imo Pirreli Evo 21/22 znam da su ok...meni su extra drzale nekih 8000Km ,sad na 9500Km vec dosta su izgubile svoje svojstvo i stvarno ne drze kako treba.....zamolio bi nekog ...npr 3alf3 ili neko drugi ...da mi napise po njegovom misljenju od ovih proizvodjaca koju najbolje gumu da uzmem i koji model i koliko kuna komad....ja bi najprije opet Pirreli ali da se ne zalijecem mozda za isto para ima neka bolja guma,samo drugi proizvodjac...i naravno da ima odgovoarajuci dimenzija...hala

3alfa3:
Ja nisam nikad vozio na Pirelli EVO gumama pa ne mogu reci iz prve ruke. Ali znam sto sam cuo od par ljudi koji su ih imali, a to je da su gume vrlo dobre. Ako si bio zadovoljan 8000 km onda nema razloga da ih opet ne kupis.

Rossi:
ok Thx...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju