Tehnički kutak > Tuning skutera
Update:Ledice ispod i na repu & novi zadnji zmigavci!str.3
Rossi:
ovak crkla mi sijelica od dugog svijetla na runneru ...znam od ranije da je H8...zanima me koliko kosta takva sijalica ?? kod nas je nigdje za uzet nema ...tako da cu morat opet u hr uzimat ...po netu sam gledo i dosta su skuplje od H7 ,H4 i slicni sijalica....i jel ko pokuso preradit far npr stavit H7 ,gledo sam malo i moguce je samo ima posla ..jel neko nesto takvo radio ??
3alfa3:
--- Citat: Rossi - 04 Ožujak, 2008, 23:33:13 ---...H8...zanima me koliko kosta takva sijalica ??
--- Kraj citata ---
100 kuna
Rossi:
ok..thx...najgore sto ovdje nigdje nema ...sve zivo obiso i nista..:( ....valja u hr opet nekog trazit da posalje ,ko i sve dosad sto sam uzimo :toothy3:
3alfa3:
--- Citat: Rossi - 04 Ožujak, 2008, 23:46:34 ---ok..thx...najgore sto ovdje nigdje nema ...sve zivo obiso i nista..:( ....valja u hr opet nekog trazit da posalje ,ko i sve dosad sto sam uzimo :toothy3:
--- Kraj citata ---
Meni je proslo ljeto ispalo jeftinije kupit za 100 kuna u Moto Mondo (ducan sa skuterima...) nego u specijaliziranom ducanu gdje je bilo 118 kuna.
Rossi:
a bil moguce bilo da se komplet grlo ono i sijalica H8 zamjeni sa npr H7?? po tebi sta mislis ??samo onak cisto me zanima ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju