Tehnički kutak > Tuning skutera
Update:Ledice ispod i na repu & novi zadnji zmigavci!str.3
3alfa3:
--- Citat: zoki_NRG - 05 Ožujak, 2008, 18:35:43 ---
--- Citat: 3alfa3 - 05 Ožujak, 2008, 18:32:19 ---
--- Citat: zoki_NRG - 05 Ožujak, 2008, 18:28:47 ---ima frend na runneru...ja sam pak mislio da dunlop nema pa sam se iznenadio
dobre su te gume
--- Kraj citata ---
Dunlop onda ocito postoji, ali Molas i Sava (MC29 Sporty) nema u 14 cola.
--- Kraj citata ---
ok, ako vidim i slikam, stavim ovdje, pozz
--- Kraj citata ---
Ovo na slici gore na prednjem kotacu nije MC29 Sporty (na zadnjem kotacu je, ali on je 13 cola). Imao sam tu gumu zadnju pa znam. Dapace, te gume nema cak ni u dimenziji 120/70-13 koja je meni trebala.
Ovo su dimenzije MC 29 koje postoje:
zoki_NRG:
kako god, stavio sam prednju gumu dunlop za koju si reko da ne postoji u dimenziji, sto se tice savica ima ih frend...
end...neda mi se raspravljat...pozz
3alfa3:
--- Citat: zoki_NRG - 05 Ožujak, 2008, 18:46:49 ---kako god, stavio sam prednju gumu dunlop za koju si reko da ne postoji u dimenziji, sto se tice savica ima ih frend...
end...neda mi se raspravljat...pozz
--- Kraj citata ---
E oprosti sto u popisu guma koje si naveo postoji cak jedna koju sam previdio ;D
Sto se tice Savica kod tvog frenda... ima, ali to je MC28 koja je uz EVO gume serijska ugradnja. Btw, te save 28 nis ne valjaju.
SlowRider:
Ja imam MC16 stare 2 god i vec pocinju problemi, zapravo nosim se vec neko vrijeme sa njima...
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 05 Ožujak, 2008, 18:54:52 ---Ja imam MC16 stare 2 god i vec pocinju problemi, zapravo nosim se vec neko vrijeme sa njima...
--- Kraj citata ---
Te gume ni kao nove nisu nesto, a kad ostare, postanu plasticne pa se klize. Znam, Imao ih na NRGu kao tvornicku ugradnju. Nakon toga Savu MC29 Sporty, pa onda Metzeler ME7. MC 29 je u odnosu na MC16 puno bolja guma, ali i ona vremenom dosta izgubi svojstva. Metzeler ME7 je (barem meni osobno) jos bolja guma od MC29 i za razliku od nje vremenom ne gubi toliko svojstva (iako ih gubi, ne gubi ih u tolikoj mjeri). I dalje cu stavljati samo Metzeler jer su uz to i vrlo jeftine - 226 kuna komad u dimenzijama 120/70-13 i 140/60-13 koje meni trebaju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju