Tehnički kutak > Garaža

SR 150

<< < (23/33) > >>

Dox:
frend ima koso , nenad je dal tu duzu sajlu no ta sajla je bila preduga pa opet nije bilo dobro, pocela je kazaljka skakati gore dole pa smo dali napraviti sajlu tocno po mjeri i stvar se bitno popravila iako zna kazaljaka jos sitno plesati

sto se tice okretaja i tu je bilo problema , znali su isto divljat ali nakon kaj smo zamjenili cdi sad je dobro  :dontknow: mjerac goriva pokazuje tocno samo kad je motor miran

ja sam mislio sebi isto uzet koso no mislim da ne budem  :angry7:

[SB]Replica 180:
nenad nikad nije spominjao probleme s tom sajlom  :icon_scratch: , tak da s tim nazalost nisam upoznat  :dontknow:

Josip:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 16 Svibanj, 2012, 17:22:17 ---nenad nikad nije spominjao probleme s tom sajlom  :icon_scratch: , tak da s tim nazalost nisam upoznat  :dontknow:

--- Kraj citata ---

hahahahahah....

yeah right :laughing7:

replico dijamantu don´t be a child  :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:

opce poznata stvar da je čoso pusiona i to veca pusiona  :icon_thumright:

igor.sb:
dijamant o sajli prica a ne o cuki

rally sajla koja je kod nenada zavrsila identicna je srovoj po prikljucku gore dole

pise na sc od 96
al nije bio takav, metalni nego klasicni plasticni s 2 zakacke

[SB]Replica 180:

--- Citat: Josip - 16 Svibanj, 2012, 17:27:26 ---hahahahahah....

yeah right :laughing7:

replico dijamantu don´t be a child  :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:

opce poznata stvar da je čoso pusiona i to veca pusiona  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

o tim kirbaj satovima niti necu ulaziti u diskusiju, vec o sajli kak je igorinnnna rekao priključci su isti , a i razlika u duzini sr sajel i relijeve nije prevelika, tak da duzina isto ne bi trebala biti prevelik problem  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju