Tehnički kutak > Garaža
SR 150
charnel:
--- Citat: replcnt - 16 Svibanj, 2012, 12:33:28 ---jes ti kući da doletim?
--- Kraj citata ---
na poslu, a popodne idem za zg, cut cemo se za vikend
[SB]Replica 180:
Sajla za km/h ide od npr. aprilie rally koja je duza ;)
Imas ju novu u bibikartu npr. , repli samo pitaj i saznat ces! Pusa
replcnt:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 16 Svibanj, 2012, 14:36:05 ---Sajla za km/h ide od npr. aprilie rally koja je duza ;)
Imas ju novu u bibikartu npr. , repli samo pitaj i saznat ces! Pusa
--- Kraj citata ---
drugačiji je gore prihvat, vidio sam, jedino da nešto kemijam ili da samo "nataknem" a dobro aj za sajlu evo saznao, a šta sa okretajima, nerade nikako, samo stoje, mislim kad se upali koso sat, tj kad dadnem kontakt sve fino zavrti, al kad upalim motor ništa, mrtvo
Josip:
--- Citat: replcnt - 16 Svibanj, 2012, 14:50:13 ---drugačiji je gore prihvat, vidio sam, jedino da nešto kemijam ili da samo "nataknem" a dobro aj za sajlu evo saznao, a šta sa okretajima, nerade nikako, samo stoje, mislim kad se upali koso sat, tj kad dadnem kontakt sve fino zavrti, al kad upalim motor ništa, mrtvo
--- Kraj citata ---
kako si spojio zicu od okretaja, meni na sp-u nije radilo nikako drugacije osim dok nisam spojio direktno golu plavo-bijelu zicu na ramu
btw. i meni je jedan na sp-u tako roknio i sad je sa drugim olrajt, i na aeroxu mi je ispalila jedna koso cuka digital koso evo sa 44 miljarde boja, 100 hiljada Hz ..... ostala kazaljka od okretaja na 6 hiljada i ni gore ni dole
čoso sucks :headbang:
Jurich:
mene je isto jeba celer na novom runner...palila se lampica od ulja, a ulje do kraja puno, gasija se u voznji, okretaji ludovali itd...na kraju sam skuzija da su mi se kleme odspojile tj dirale bi acu ali priko rupa i slično bi izgubile kontakt
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju