Tehnički kutak > Garaža
SR 150
Dox:
razlika na prvi pogled mozda i nije velika al kad namonitras na motor je to dosta razlike pogotovo ak nekaj mora bit po mjeri, frend je isel na sigurno pa je htel ipak 2cm duzu neg smo izmjerili i pokazalo se da je mogla biti i za tolko kraca no u konacnici dobro radi
po meni bolje izmjerit i dat napravit pa da imas sajlu 100% za to nego pripasivat nekaj kaj bi mozda moglo pasat , lik di smo nosili je uzel orginal prikljucke i stavil novi buzir sve kak je bilo na starom je i na novom, pase i ona gumica na blatobran sto kod te relijeve ne pase, sajla se podrazumjeva da je isla nova i to je kostalo 100kn
replcnt:
dobro za sajlu, a šta sa kosom? smeće ili? mislim radilo je sve normalno i jutros upalim motor okretaji stoje ništ, šta se desilo
Josip:
--- Citat: replcnt - 16 Svibanj, 2012, 19:38:48 ---dobro za sajlu, a šta sa kosom? smeće ili? mislim radilo je sve normalno i jutros upalim motor okretaji stoje ništ, šta se desilo
--- Kraj citata ---
evo bas maloprije bio na kavi s dececom koji je kupio sat
kaze da sad od kad je zatoplilo radi skroz normalno :dontknow: a da nista nije dira, jednostavno pocelo bit ok
jel ti kad das kontakt kazaljka ode do kraja pa se vrati kao ona "provjera" ili jednostavno nista ne reagira?
pokusaj ogolit kraj zice od okretaja i stavi ga direkt na ramu, tako meni jedino dela, i mora sam P-u (aka Posljednji Primjerak Velike Boginje) isto tako spojit jer drugacije nije radilo....
--- Citat: [SB]Replica 180 - 16 Svibanj, 2012, 17:46:05 ---o tim kirbaj satovima niti necu ulaziti u diskusiju, vec o sajli kak je igorinnnna rekao priključci su isti , a i razlika u duzini sr sajel i relijeve nije prevelika, tak da duzina isto ne bi trebala biti prevelik problem :dontknow:
--- Kraj citata ---
DIJAMANTUUUUUUUUUUUUUUUU :-* :-* :-* :-*
replcnt:
--- Citat: Josip - 16 Svibanj, 2012, 21:47:06 ---evo bas maloprije bio na kavi s dececom koji je kupio sat
kaze da sad od kad je zatoplilo radi skroz normalno :dontknow: a da nista nije dira, jednostavno pocelo bit ok
jel ti kad das kontakt kazaljka ode do kraja pa se vrati kao ona "provjera" ili jednostavno nista ne reagira?
pokusaj ogolit kraj zice od okretaja i stavi ga direkt na ramu, tako meni jedino dela, i mora sam P-u (aka Posljednji Primjerak Velike Boginje) isto tako spojit jer drugacije nije radilo....
--- Kraj citata ---
da, napravi provjeru, zavrti, al kad upalim motor ništa, znaći nije ti radilo na kabelu od svječice, hmm, pokušat ću sutra na ramu spojiti iako mi to nema nikakvog smisla jer kabal hvata signal sa kabla od svječice
andy:
Na koju točno žicu si spojio obrtaje ?
Ja sam spojio na crvenu s CDI-a kako mi je ČOK rekao i radi super :) Al kod mene nije Koso sat u pitanju, al okretaji jesu ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju