Tehnički kutak > Tuning skutera

Najbolje rolice za serijske variomate

<< < (2/6) > >>

marin-w:

--- Citat: kostacro - 17 Rujan, 2011, 09:15:40 ---Imam doma bijeli i plavi centralni od polinija, koji da metnem ? i imam 3 paketa rolica, 6.7g,7.7g,10.0g. koje rolice da metnem, a imam samo variomat kit i auspuh TT ???

da ne otvaram temu isto me zanima i ivanzd
 :)

--- Kraj citata ---

Nisam nikad ima kit....ali eto mogu rec da drugi imaju 6.0g rolice ili 2-3 grama lakse na kitu.
Sa centralnim od polinija nisam isto nikad imao posla ali sam vidio da savljaju plavi.

Mislim da ce ti 6.7g bit preteske. One su odlicne kad je serijska termo grupa sa svim tim gore.

kostacro:
Znaci plavi centralni, te rolice sam dobio uz auspuh, ma kupio bi ja negdje 5.0g ali u vtc nema seeee

kostacro:
btw. sta znaci serijska termo grupa ?  ???

ivanzd:

--- Citat: kostacro - 17 Rujan, 2011, 10:10:36 ---btw. sta znaci serijska termo grupa ?  ???

--- Kraj citata ---

kako mislis sta znaci?
cilindar sa glavom,klipom,lezaj,bolcna klipa,osiguraci. ja mislim da na to mislis?

marin-w:

--- Citat: kostacro - 17 Rujan, 2011, 10:09:56 ---Znaci plavi centralni, te rolice sam dobio uz auspuh, ma kupio bi ja negdje 5.0g ali u vtc nema seeee

--- Kraj citata ---

NEEEEE ,krivo sam procitao. Pise da imas "variomat kit",ja sam mislio da imas varioma,kit. tj da ims 70ccm

Ti imas serijalu ? Serijski cilindar,klip ....??

Na serijalu sa leo vince tt idu rolice 6.7grama,serijski centralni obican,a na kvacilo zute federe iz malossi pakiranja za piaggio za kvacilo 105mm.
Znaci trebas kupit samo tvrdje federe na kvacilo ...ove gore zute. Sve ostalo imas doma  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju