Tehnički kutak > Tuning skutera

Najbolje rolice za serijske variomate

(1/6) > >>

ivanzd:
Skuter mi u zadnje vrijeme ima jako loš šut. Sutra idem po novu svjecicu i lakše rolice. Pa me zanima koje rolice je najbolje stavit na serijski variomat(što lakše),a da mu ne štete.Koliko su uopce teske ove serijske rolice na Pežo spedfajt?

marin-w:

--- Citat: ivanzd - 16 Rujan, 2011, 23:14:19 ---Skuter mi u zadnje vrijeme ima jako loš šut. Sutra idem po novu svjecicu i lakše rolice. Pa me zanima koje rolice je najbolje stavit na serijski variomat(što lakše),a da mu ne štete.Koliko su uopce teske ove serijske rolice na Pežo spedfajt?

--- Kraj citata ---
Stavi ih na vagu. Moje su bile 9g pa sam uzeo od 8g...netko se vozi na 7,a netko i na 7.50 pa ti odluci. Za sut su zaduzeni federi na kvacilu.Ako je sve serijala crni za piagio iz malossi pakiranja za 107mm kvacilo bi ti bili ok. Uzmi 8,meni je bilo super.

stunt_master:

--- Citat: ivanzd - 16 Rujan, 2011, 23:14:19 ---Skuter mi u zadnje vrijeme ima jako loš šut. Sutra idem po novu svjecicu i lakše rolice. Pa me zanima koje rolice je najbolje stavit na serijski variomat(što lakše),a da mu ne štete.Koliko su uopce teske ove serijske rolice na Pežo spedfajt?

--- Kraj citata ---
Na SF2 oko 9 gr. A rolice ti vrlo vjerojatno nisu razlog,vec federi kvacila,to prvo provjeri  :icon_thumright:

ivanzd:
Znaci samo treba promjenit federe?

kostacro:
Imam doma bijeli i plavi centralni od polinija, koji da metnem ? i imam 3 paketa rolica, 6.7g,7.7g,10.0g. koje rolice da metnem, a imam samo variomat kit i auspuh TT ???

da ne otvaram temu isto me zanima i ivanzd
 :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju