Tehnički kutak > Tuning skutera

Najbolje rolice za serijske variomate

<< < (3/6) > >>

marin-w:

--- Citat: kostacro - 17 Rujan, 2011, 10:09:56 ---Znaci plavi centralni, te rolice sam dobio uz auspuh, ma kupio bi ja negdje 5.0g ali u vtc nema seeee

--- Kraj citata ---

Sve ispod 6.5grama ako imas 49ccm ce ti prevrtavat....ne moras ni pokusavat stavit lakse.
Sa tim od 5g nrcrs nikamo ic,prevrtavat ce se i nece ic ni 20km/h

ivan_speedy:
Ja imam na svom sfu sve serijski rolice od 7,5 gr meni se cini da su malo prelagane...trebalo bi to ic najbolje sa rolicama od 8,0 do 8,5 gr tezine...

marin-w:

--- Citat: ivan_speedy - 17 Rujan, 2011, 12:58:53 ---Ja imam na svom sfu sve serijski rolice od 7,5 gr meni se cini da su malo prelagane...trebalo bi to ic najbolje sa rolicama od 8,0 do 8,5 gr tezine...

--- Kraj citata ---

To i kazem....meni je sa 8grama bilo super  :icon_thumright:  ako je serijala 50ccm, sa auspuhom tt 6.7g -7g

kostacro:
Da serijala i TT, sa TT san dobio crvene federcice kvacila pa cu te i metnuti, nego glupo mi je skidati kvacilo, a ne promijeniti centralni, pa cu probat metnuti neki ili bijeli ili plavi, malo testirati  :toothy9:

marin-w:

--- Citat: kostacro - 17 Rujan, 2011, 16:14:21 ---Da serijala i TT, sa TT san dobio crvene federcice kvacila pa cu te i metnuti, nego glupo mi je skidati kvacilo, a ne promijeniti centralni, pa cu probat metnuti neki ili bijeli ili plavi, malo testirati  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Preporucio bi ti da prvo probas skuter sa serijskim centralnim federom jer ce ti ic najbolje a onda ako zelis probaj ova dva pa ces vidit razliku na bolje ili gore.  Ako je meksi od serijskog imat ces rupe u ubrzanju. Ako je tvrdji imat ces bolji start i vuc ce bolje ali ces imat manju krajnju berinu.

Onda imas sve 6.7g+ tt + crvene federe na kvacilo  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju