Općenito > Maxiskuteri
koji 250cc?
black-rox:
Ma nema odmah kupiti R kakav ili supermoto i na miru si,meni danas bio kupac za derbia,idealna prilika za prodat ga,ali neću,rađe na kraju ljeta,a sljedeće lijeto kakav Tuono 1000 ili supermoto,ja sam svoje sa skuterima završio :hello:
wingman:
--- Citat: japanac - 21 Svibanj, 2008, 17:52:06 ---
Ali se slazem sa wingman dopizdi ce ti sa vremenom i opet ces se zazeljeti skutera, jer ti je skuter jednostavniji za odrzavanje, jeftiniji, funkcionalniji...
Moj savijet ti je da imas oba, za grad skuter a kada se zazelis otvorene ceste nesto konkretno "K7" :headbang:
--- Kraj citata ---
- dopizdit će mu: vjetar, uvijek mokre noge, uvijek mokar od glave do pete, zmazane cipele, poderana i izlizana lijeva cipela s gornje strane, podmazivanje i dr%anj3 po lancu i zatezaču, čišćenje i pranje motora, ne bu se vozil po kiši niti mokrom radi okretnog momenta i visokog težišta.............................................end so on.................................................................................itd....................................etc..........................! :icon_biggrin:
- na kraju bu od sve silne muke, jala i žalosti s podsmjehom izvana i tugom iznutra, usiljeno ismijaval skuteraše... :icon_biggrin: :frajer:
wingman:
--- Citat: mrcina - 19 Svibanj, 2008, 23:38:17 ---to much dinero više čak i od modela odozgo.
--- Kraj citata ---
pa nije puno skuplji , al je ziher puno bolji od beverlyja. ta razlika u cijeni se razvodni kroz dvije- tri godine raznih servisa i živaca :icon_biggrin:.
zaprudanec:
--- Citat: black-rox - 21 Svibanj, 2008, 18:46:27 ---Ma nema odmah kupiti R kakav ili supermoto i na miru si,meni danas bio kupac za derbia,idealna prilika za prodat ga,ali neću,rađe na kraju ljeta,a sljedeće lijeto kakav Tuono 1000 ili supermoto,ja sam svoje sa skuterima završio :hello:
--- Kraj citata ---
dobar izbor :headbang:
mrcina:
loš izbor.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju