Općenito > Maxiskuteri
koji 250cc?
filiplatinovicz:
kaj god, mrc: izvrstan izbor!!!
mrcina:
ja kažem loš izbor i točka
Fran Mirtl:
ja ti imam gp1 250 i imao sam slicnu dvojbu, dvoumio sam se izmedu beverlya ili derbia.... za nexusa (nazalost) nisam imao novce.
nedostaci derbia (u odnosu na beverlya ali pretpostavljam da je slicno kao i nexus) je jako losa plastika (to me strasno zivcira jel sam picajzla a na glupom skutu se plastika guli skoro sama od sebe), neudoban je za vozaca a pogotovo za suvozaca, zastita od vjetra ne postoji (iako kad kupis vizir onda je zastita super, bolje i nego na beverlyu, ali je skuter s tim vizirom pregadan tako da moj stoji u sobi :nono:) i jos neke sitnice.
prednosti, tj zasto sam ga ja uzeo: meni je lijepsi, nema ih toliko na cesti, filing voznje na njemu je super (onak dosta sportski itd) i tak.
sad po meni puno tog zavisi dali imas suvozaca/suvozacicu i tu bi gledao najvecu razliku sad kad znam kakav je derbi.... na beverlyu ti je puno lakse s suvozacem i tebi i njemu.....
meni svejedno jel tako i tako s suvozacicom vecinom idem s autom zato kaj pese imam pa oni nemogu na motor :D
filiplatinovicz:
kaj si ti pesimist??? :laughing11:
IZd:
Kad izbor padne na dva modela, onda više ne trebaju nikakvi savjeti, treba odlučiti sam i uzeti ono što ti se više sviđa...(sve ostalo treba zanemariti)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju