Općenito > Generalno o skuterima
TGB jet fighter
Drnda:
razrada je bila dobra, pazio sa na to, i meni je 60 sa blokadom isao ( 2 puta samo probao, tek oko 600 km), neznam sto mu je onda kada tako slabo ide, kolika ti je potrosnja, kak mislis prijenos nije dobro nastelan kako se stela?
Mr J:
koliko znam dijelovi za orginal franco morini su skupi i nema ih bas... tuning dijelova eventualno variomat i malossi sport termo grupa koja me dosla 1500kn!
Meni je formula kao serijala bez blokada isla preko 100kmph po satu, lagala je ali je isla bolje nego sr tunned by chupsy (isto serijala), isla je bolje od runnera...
Za tuning nije pogodna jer nema dijelova...
Ove TGB masine ne znam kakve su jer ih nisam otvarao... ali ako je ista kao sto je formula imala onda to mora ici brze...
gun_rider:
Ovako mene zanima jel ima malossijevih, TP-ovih gus, alu kitova da cijene nisu do neba ono...nekakav zx na njega, multivar, federčiće svakakve bla bla i više mi i netriba. Jel to nabavljivo i kakve su cijene?
R50X:
--- Citat: Mr J - 03 Ožujak, 2008, 22:39:53 ---koliko znam dijelovi za orginal franco morini su skupi i nema ih bas... tuning dijelova eventualno variomat i malossi sport termo grupa koja me dosla 1500kn!
Meni je formula kao serijala bez blokada isla preko 100kmph po satu, lagala je ali je isla bolje nego sr tunned by chupsy (isto serijala), isla je bolje od runnera...
Za tuning nije pogodna jer nema dijelova...
Ove TGB masine ne znam kakve su jer ih nisam otvarao... ali ako je ista kao sto je formula imala onda to mora ici brze...
--- Kraj citata ---
Mislim da su masine kao masine iste ali prijenos sigurno nije jer TGB ima zrakom hlađen motor i zbog toga cu ja najvjerojatnije staviti sekundar prijenos uz multivar neki 17.5 mm karb i zx i onda bi trebao doci na razinu tvoje formule - taj prijenos cini cuda.Inace TGB ima rolice 9 grama a u ubrzanju je brzi od runera sto govori koliko kratak prijenos ima
Drnda-1 : potrosnje mi je oko 3.5 litre,neznam kako se stela serijski prijenos
R50X:
--- Citat: gun_rider - 03 Ožujak, 2008, 22:47:21 ---Ovako mene zanima jel ima malossijevih, TP-ovih gus, alu kitova da cijene nisu do neba ono...nekakav zx na njega, multivar, federčiće svakakve bla bla i više mi i netriba. Jel to nabavljivo i kakve su cijene?
--- Kraj citata ---
Za TGB-a kao takvog nemas bas puno djelova ali onda kupujes za apriliu 2000-2003 g za koju ima djelova, vidio sam na TGB-ovom njemackom forumu neki ljudi slazu cak high end TGB-e (uglavnom polinijevi djelovi za apriliju i italjet)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju