Općenito > Generalno o skuterima
TGB jet fighter
R50X:
--- Citat: gun_rider - 03 Ožujak, 2008, 22:04:14 ---A katana ima ka neku mašinu koja bez blokada neide priko 50... :icon_scratch: ;D
Kakva je ta morinijeva mašina, jesu li nabavljivi djelovi kako, kitovi, auspusi i tako to...jel ide taj skut išta? Iman ga priliku možda nabavit pa nekakvi savjeti dobrodošli :)
--- Kraj citata ---
Taj skut je dobio nagradu za : BEST BUYskuter u HR(2007. motoplus)
1.Mjesto "Le Minz" 24h utrka sportskih skutera(2007.)
2.Mjesto usporedni test(2006. motoretta)
Bez blokada ide 75 km/hs tim da mu sat ne laze (bar tako mislim), sto se tice djelova : kit mozes naci bez problema,variomat,karburator ... također osim auspuha kojima moras malo pripasat drzac (osim ZX-a)
Sto se tice vlastitog iskustva ja sam prezadovoljan s njim a ti dobro razmisli pa vidi jel ti se isplati i ....
R50X:
--- Citat: Drnda-1 - 03 Ožujak, 2008, 22:08:34 ---meni ne ide preko 70, a moran ga od 65 navlacit pola sata, neznam sta mu je ako ima 5 ks treba bi ici vise od 70 , za njega ti ima leo vince zx,tt,sp3,technigas... ,polini,hebo, te mallosi dijelovi i neki kitevi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Skini blokadu pa ce ti ic preko 65 :)
Drnda:
skinuo prsten sa varioata i stavio diznu 53, koja mu jos ima ako u grani nema, ps. jesi skinuo ti onu cijev od povrata plinova u auspuh, ona ide od spuha u neki shit pored rezervara(neki oblik valjka) te dalje isto ko na spuhu tako je zavareno u ramu, jeli tebi kada predjes 60 kmh pocnu se osjecati vibracije iz rame?
gun_rider:
Glavno mi je bilo da ima djelova mašine za čuning...ovaj tuning jer vozit serijala pedesetu... :sad1:
R50X:
--- Citat: Drnda-1 - 03 Ožujak, 2008, 22:20:23 ---skinuo prsten sa varioata i stavio diznu 53, koja mu jos ima ako u grani nema, ps. jesi skinuo ti onu cijev od povrata plinova u auspuh, ona ide od spuha u neki shit pored rezervara(neki oblik valjka) te dalje isto ko na spuhu tako je zavareno u ramu, jeli tebi kada predjes 60 kmh pocnu se osjecati vibracije iz rame?
--- Kraj citata ---
Nisam skinuo povrat plinova,sve je seriala samo su mi u servisu(da ne gubim garanciju) skinuli blokade ,a vibracije remena mi se osjete tek kad predem 72,73.Inace TGB jet fighter ima duži prijenos od 303ice ali ipak 65 je premalo ,ja znam da 303ice inace idu oko 80 po njihovim satovima koji lazu 10 znaci realnonekih 70.Ovisikako si razradivao masinu- ako si ko sivonjanabijao gas dok si imao blokadu ili dok si mozda nabijao gas a masina ti je bila nedovoljno zagrijana ,mozda ti karburator ili prijenos nisu dobro nastimani ,uglavnomodfuraj skut u ovlasteni servis jer 65 je premala brzina.Od mog susjeda 303ica ide 60-62,63 sa blokadom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju