Općenito > Generalno o skuterima
TGB jet fighter
Drnda:
moj troosi oko 4-4,5 l. ma ubrzanje mu je kako kada ali je dobro.
ovo mu je slika kada sam skidao blokade, a za krajnju cu stvarno poludit, neznan stvarno vise sta da radim, ako i stavim zx, nece se to bitno popravit...
gun_rider:
--- Citat: R50X - 03 Ožujak, 2008, 22:56:27 ---
--- Citat: gun_rider - 03 Ožujak, 2008, 22:47:21 ---Ovako mene zanima jel ima malossijevih, TP-ovih gus, alu kitova da cijene nisu do neba ono...nekakav zx na njega, multivar, federčiće svakakve bla bla i više mi i netriba. Jel to nabavljivo i kakve su cijene?
--- Kraj citata ---
Za TGB-a kao takvog nemas bas puno djelova ali onda kupujes za apriliu 2000-2003 g za koju ima djelova, vidio sam na TGB-ovom njemackom forumu neki ljudi slazu cak high end TGB-e (uglavnom polinijevi djelovi za apriliju i italjet)
--- Kraj citata ---
Pa to te i pitam...jesu li nabavljivi djelove od aprilie i po kojoj cijeni otprilike kad već pašu? termo grupa, auspuh i eventualno vario...ostalo me ni ne zanima
(nije bitno ime skutera nego kataloški brojevi...lipo dođem u piaggia, faca u malossijevom katalogu nađe tgb, pogleda broj dijela i eto ga...ako je isto ko i za apriliu onda sigurno ima)
R50X:
--- Citat: gun_rider - 03 Ožujak, 2008, 23:05:25 ---
--- Citat: R50X - 03 Ožujak, 2008, 22:56:27 ---
--- Citat: gun_rider - 03 Ožujak, 2008, 22:47:21 ---Ovako mene zanima jel ima malossijevih, TP-ovih gus, alu kitova da cijene nisu do neba ono...nekakav zx na njega, multivar, federčiće svakakve bla bla i više mi i netriba. Jel to nabavljivo i kakve su cijene?
--- Kraj citata ---
Za TGB-a kao takvog nemas bas puno djelova ali onda kupujes za apriliu 2000-2003 g za koju ima djelova, vidio sam na TGB-ovom njemackom forumu neki ljudi slazu cak high end TGB-e (uglavnom polinijevi djelovi za apriliju i italjet)
--- Kraj citata ---
Pa to te i pitam...jesu li nabavljivi djelove od aprilie i po kojoj cijeni otprilike kad već pašu? termo grupa, auspuh i eventualno vario...ostalo me ni ne zanima
Više manje svaki variomati i krburator pasu na TGB,od auspuha zx za morini ac a kitova za morini imas od 800,900 kn
(nije bitno ime skutera nego kataloški brojevi...lipo dođem u piaggia, faca u malossijevom katalogu nađe tgb, pogleda broj dijela i eto ga...ako je isto ko i za apriliu onda sigurno ima)
--- Kraj citata ---
svemirac:
--- Citat: R50X - 03 Ožujak, 2008, 22:15:38 ---
--- Citat: gun_rider - 03 Ožujak, 2008, 22:04:14 ---A katana ima ka neku mašinu koja bez blokada neide priko 50... :icon_scratch: ;D
Kakva je ta morinijeva mašina, jesu li nabavljivi djelovi kako, kitovi, auspusi i tako to...jel ide taj skut išta? Iman ga priliku možda nabavit pa nekakvi savjeti dobrodošli :)
--- Kraj citata ---
Taj skut je dobio nagradu za : BEST BUYskuter u HR(2007. motoplus)
1.Mjesto "Le Minz" 24h utrka sportskih skutera(2007.)
2.Mjesto usporedni test(2006. motoretta)
Bez blokada ide 75 km/hs tim da mu sat ne laze (bar tako mislim), sto se tice djelova : kit mozes naci bez problema,variomat,karburator ... također osim auspuha kojima moras malo pripasat drzac (osim ZX-a)
Sto se tice vlastitog iskustva ja sam prezadovoljan s njim a ti dobro razmisli pa vidi jel ti se isplati i ....
--- Kraj citata ---
motor je vrhunski ali preko 70 nejde.
evo podataka...
http://www.svijetskutera.com/index.php?f=17&a=516
R50X:
--- Citat: svemirac - 04 Ožujak, 2008, 13:09:45 ---
--- Citat: R50X - 03 Ožujak, 2008, 22:15:38 ---
--- Citat: gun_rider - 03 Ožujak, 2008, 22:04:14 ---A katana ima ka neku mašinu koja bez blokada neide priko 50... :icon_scratch: ;D
Kakva je ta morinijeva mašina, jesu li nabavljivi djelovi kako, kitovi, auspusi i tako to...jel ide taj skut išta? Iman ga priliku možda nabavit pa nekakvi savjeti dobrodošli :)
--- Kraj citata ---
Taj skut je dobio nagradu za : BEST BUYskuter u HR(2007. motoplus)
1.Mjesto "Le Minz" 24h utrka sportskih skutera(2007.)
2.Mjesto usporedni test(2006. motoretta)
Bez blokada ide 75 km/hs tim da mu sat ne laze (bar tako mislim), sto se tice djelova : kit mozes naci bez problema,variomat,karburator ... također osim auspuha kojima moras malo pripasat drzac (osim ZX-a)
Sto se tice vlastitog iskustva ja sam prezadovoljan s njim a ti dobro razmisli pa vidi jel ti se isplati i ....
--- Kraj citata ---
motor je vrhunski ali preko 70 nejde.
evo podataka...
http://www.svijetskutera.com/index.php?f=17&a=516
--- Kraj citata ---
Sve sam to procitao ,meni skut ide 75,ja imam 80 kg i visok sam cca 1.9m. http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=803&Itemid=44 - ovo je test motoplusa gdje im isto ide preko 70
Boga pitaj kakao vi svoje skutere razradujete i sto s njima radite ,ja svog uvijek prvih 3,4 km vozim cca 50 - 55 km/h pa onda nabijam gas i stvarno pazim da motor radi pod optimalnim uvjetima a ne ko neki koji stišcu samo do kraja pa se cude kako im nakon 2,3 tisuće km ne ide dobro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju