I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
TGB ima morinijevu mašinu (orginal). Morinijeve mašine ti koriste italjet i aprilije su ih koristilile od 2000 - 2003 ako se ne varam
A katana ima ka neku mašinu koja bez blokada neide priko 50... Kakva je ta morinijeva mašina, jesu li nabavljivi djelovi kako, kitovi, auspusi i tako to...jel ide taj skut išta? Iman ga priliku možda nabavit pa nekakvi savjeti dobrodošli
meni ne ide preko 70, a moran ga od 65 navlacit pola sata, neznam sta mu je ako ima 5 ks treba bi ici vise od 70 , za njega ti ima leo vince zx,tt,sp3,technigas... ,polini,hebo, te mallosi dijelovi i neki kitevi
skinuo prsten sa varioata i stavio diznu 53, koja mu jos ima ako u grani nema, ps. jesi skinuo ti onu cijev od povrata plinova u auspuh, ona ide od spuha u neki shit pored rezervara(neki oblik valjka) te dalje isto ko na spuhu tako je zavareno u ramu, jeli tebi kada predjes 60 kmh pocnu se osjecati vibracije iz rame?
koliko znam dijelovi za orginal franco morini su skupi i nema ih bas... tuning dijelova eventualno variomat i malossi sport termo grupa koja me dosla 1500kn! Meni je formula kao serijala bez blokada isla preko 100kmph po satu, lagala je ali je isla bolje nego sr tunned by chupsy (isto serijala), isla je bolje od runnera... Za tuning nije pogodna jer nema dijelova... Ove TGB masine ne znam kakve su jer ih nisam otvarao... ali ako je ista kao sto je formula imala onda to mora ici brze...
Ovako mene zanima jel ima malossijevih, TP-ovih gus, alu kitova da cijene nisu do neba ono...nekakav zx na njega, multivar, federčiće svakakve bla bla i više mi i netriba. Jel to nabavljivo i kakve su cijene?
Citat: gun_rider - 03 Ožujak, 2008, 22:47:21Ovako mene zanima jel ima malossijevih, TP-ovih gus, alu kitova da cijene nisu do neba ono...nekakav zx na njega, multivar, federčiće svakakve bla bla i više mi i netriba. Jel to nabavljivo i kakve su cijene?Za TGB-a kao takvog nemas bas puno djelova ali onda kupujes za apriliu 2000-2003 g za koju ima djelova, vidio sam na TGB-ovom njemackom forumu neki ljudi slazu cak high end TGB-e (uglavnom polinijevi djelovi za apriliju i italjet)
Citat: R50X - 03 Ožujak, 2008, 22:56:27Citat: gun_rider - 03 Ožujak, 2008, 22:47:21Ovako mene zanima jel ima malossijevih, TP-ovih gus, alu kitova da cijene nisu do neba ono...nekakav zx na njega, multivar, federčiće svakakve bla bla i više mi i netriba. Jel to nabavljivo i kakve su cijene?Za TGB-a kao takvog nemas bas puno djelova ali onda kupujes za apriliu 2000-2003 g za koju ima djelova, vidio sam na TGB-ovom njemackom forumu neki ljudi slazu cak high end TGB-e (uglavnom polinijevi djelovi za apriliju i italjet)Pa to te i pitam...jesu li nabavljivi djelove od aprilie i po kojoj cijeni otprilike kad već pašu? termo grupa, auspuh i eventualno vario...ostalo me ni ne zanimaViše manje svaki variomati i krburator pasu na TGB,od auspuha zx za morini ac a kitova za morini imas od 800,900 kn (nije bitno ime skutera nego kataloški brojevi...lipo dođem u piaggia, faca u malossijevom katalogu nađe tgb, pogleda broj dijela i eto ga...ako je isto ko i za apriliu onda sigurno ima)
Citat: gun_rider - 03 Ožujak, 2008, 22:04:14A katana ima ka neku mašinu koja bez blokada neide priko 50... Kakva je ta morinijeva mašina, jesu li nabavljivi djelovi kako, kitovi, auspusi i tako to...jel ide taj skut išta? Iman ga priliku možda nabavit pa nekakvi savjeti dobrodošli Taj skut je dobio nagradu za : BEST BUYskuter u HR(2007. motoplus) 1.Mjesto "Le Minz" 24h utrka sportskih skutera(2007.) 2.Mjesto usporedni test(2006. motoretta)Bez blokada ide 75 km/hs tim da mu sat ne laze (bar tako mislim), sto se tice djelova : kit mozes naci bez problema,variomat,karburator ... također osim auspuha kojima moras malo pripasat drzac (osim ZX-a)Sto se tice vlastitog iskustva ja sam prezadovoljan s njim a ti dobro razmisli pa vidi jel ti se isplati i ....
Citat: R50X - 03 Ožujak, 2008, 22:15:38Citat: gun_rider - 03 Ožujak, 2008, 22:04:14A katana ima ka neku mašinu koja bez blokada neide priko 50... Kakva je ta morinijeva mašina, jesu li nabavljivi djelovi kako, kitovi, auspusi i tako to...jel ide taj skut išta? Iman ga priliku možda nabavit pa nekakvi savjeti dobrodošli Taj skut je dobio nagradu za : BEST BUYskuter u HR(2007. motoplus) 1.Mjesto "Le Minz" 24h utrka sportskih skutera(2007.) 2.Mjesto usporedni test(2006. motoretta)Bez blokada ide 75 km/hs tim da mu sat ne laze (bar tako mislim), sto se tice djelova : kit mozes naci bez problema,variomat,karburator ... također osim auspuha kojima moras malo pripasat drzac (osim ZX-a)Sto se tice vlastitog iskustva ja sam prezadovoljan s njim a ti dobro razmisli pa vidi jel ti se isplati i ....motor je vrhunski ali preko 70 nejde.evo podataka...http://www.svijetskutera.com/index.php?f=17&a=516