Tehnički kutak > Tuning skutera
Kada promjeniti zvono?
vpucko:
e to sa zvukom je i meni isto, onda tek kad dodje na 20.ak onda pocne prduckat onako!
gumy:
da, normalno malossi zvono. nekih 4000 km imalo možda..
SlowRider:
--- Citat: vpucko - 03 Ožujak, 2008, 23:20:03 ---e to sa zvukom je i meni isto, onda tek kad dodje na 20.ak onda pocne prduckat onako!
--- Kraj citata ---
prije mi je fino radio kad pustim gas, ali bio je drukcije malo postelan... jer taj efekt ima mali ali osjetan utjecaj na odziv gasa kada oces opet dodati
Nisam sad u stanju ocjeniti, ali mislim da je u tom trenutku bogata smjesa benzinom pa je to zbog toga.
--- Citat: gumy - 03 Ožujak, 2008, 23:24:59 ---da, normalno malossi zvono. nekih 4000 km imalo možda..
--- Kraj citata ---
Koje sad imas zvono i kako se ponasa skuter kad ti hvata na visokim okretajima?
..::IVKULJA::..:
--- Citat: SlowRider - 03 Ožujak, 2008, 22:46:19 ---Nije deformirano, nista ne struze, malo je plavo, ali nema onaj direktni prijenos, al dobro je to jos :laughing7:
Evo jos jedno pitanje, volio bih cuti misljenje drugih. Kada pustim gas npr. sa 60km/h ponasa se kao purejet, nema prdeckanja iz spuha nego onaj tihi zvuk, kao da sam iskljucio skuter u voznji. Tako se ponasa na bilo kojoj brzini, mislim da na vecim brzinama proradi. E sad, ili se gusi ili previse benge dobiva u tom trenutku ili nesto trece u sto sumnjam.
--- Kraj citata ---
bogata smjesa,spusti iglu za jedan zub,zna se isto desavat ako ga stalno turiras u voznji
Mr J:
na sp180 se mijenja zvono kada mu unutarnji promjer bude veci od 134.5mm!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju