Tehnički kutak > Tuning skutera

Kada promjeniti zvono?

<< < (3/6) > >>

gumy:
slowrider - ma stavio neko prastaro zvono, ima 7 boja na njemu od pregrijavanja, i mogu reč da čak malo bolje hvata u startu.. naručit ću sad mhr wingbell pa ko ga hebe.

gun_rider:

--- Citat: vpucko - 03 Ožujak, 2008, 23:20:03 ---e to sa zvukom je i meni isto, onda tek kad dodje na 20.ak onda pocne prduckat onako!

--- Kraj citata ---

Zato jer ti kvačilo ne odvoji od zvona pa se mašina i dalje nastavi vrtit...to je normalno... :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: gun_rider - 04 Ožujak, 2008, 11:38:18 ---
--- Citat: vpucko - 03 Ožujak, 2008, 23:20:03 ---e to sa zvukom je i meni isto, onda tek kad dodje na 20.ak onda pocne prduckat onako!

--- Kraj citata ---

Zato jer ti kvačilo ne odvoji od zvona pa se mašina i dalje nastavi vrtit...to je normalno... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

I ako si u tom trenu na jako visokim okretajima, ides nizbrdo i ne kocis pa to potraje, nebi bio prvi kojem je kit tako zacvikao jer se nije uspio ohladiti svjezom smjesom. Rijetko, ali se desava.

Meni su se zbog tvrdih federa na Delti savinule pakne kuplunga i nepravilno strugale po zvonu koje je time bilo unisteno jer je tarna povrsina postala zljebasta. Kupio sam novo zvono kad i nove pakne.
Btw, tom slucaju nebi ni Wingbell (koji je skuuup) prosao bolje.

gumy:
alfa koje si federe imao kad ti se to dogodilo? koliko sam gledao pakne su ravne na kvačilu..

3alfa3:

--- Citat: gumy - 04 Ožujak, 2008, 12:09:17 ---alfa koje si federe imao kad ti se to dogodilo? koliko sam gledao pakne su ravne na kvačilu..

--- Kraj citata ---

Imao sam plave (zbog Narda), skroz opustene. To je problem kod Delte i ne moze se izbjeci pogotovo sto je moja Delta postelana utezima na najteze kako bi kod starta bilo sto krace proklizavanje.
Sada sa crvenim federima na srednjem polozaju su nakon 6000km isto lagano savinute pakne, ali nisu krivo potrosene i zvono je kao novo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju