Tehnički kutak > Tuning skutera
Kada promjeniti zvono?
SlowRider:
Kada promjeniti zvono na skuteru? Imam osjecaj da nesto ne stima sa zvonom i kvacilom, ne grizu se bas najbolje, nego klize sto se osjeti na susu. Nekad zna zacviliti vrlo malo zvono kada je hladan, valjda ima vise snage pa proklize malo jace na hladno.
gumy:
jel ti zvono poprimilo dugine boje?
meni je ošlo malossi zvono staro 6mjeseci, guram skuter i neš zapinje, rastavili sve, prijenos, glavčina sve 5, i vratim zvono i zapinje opet, zamjenio zvono i sve ok.
speed:
Moje zvone je poprimilo plavkastu boju,ali od kad sam izbusio dekl sve je ok,ne pregrijava se vise toliko,a uskoro ce gore delta pa ce izdrzat jos do tada
Mr J:
zvono se trosi isto kao i pakne (ferode) na kvacilu... mijenjas ga kada se odredjeni dio potrosi ili kada se deformira... ako ti proklizava dosta onda probaj staviti drugo zvono ili ga malo sa smirglom pobrusi pa ces vidjeti kako ce se ponasati (mozda je samo malo masno, prljavo)
SlowRider:
Nije deformirano, nista ne struze, malo je plavo, ali nema onaj direktni prijenos, al dobro je to jos :laughing7:
Evo jos jedno pitanje, volio bih cuti misljenje drugih. Kada pustim gas npr. sa 60km/h ponasa se kao purejet, nema prdeckanja iz spuha nego onaj tihi zvuk, kao da sam iskljucio skuter u voznji. Tako se ponasa na bilo kojoj brzini, mislim da na vecim brzinama proradi. E sad, ili se gusi ili previse benge dobiva u tom trenutku ili nesto trece u sto sumnjam.
--- Citat: gumy - 03 Ožujak, 2008, 21:40:19 ---meni je ošlo malossi zvono staro 6mjeseci
--- Kraj citata ---
jel to ono obicno malossi zvono od nekih 140kn?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju