Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 150

<< < (27/39) > >>

Dox:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 07 Siječanj, 2012, 09:29:36 ---trebas skinuti poklopac s boxa , dodati bar jos jednu rupu ali ne ovo sto neno spominje jer je to premalo! trebas ici bar na fi 12 i vise na prednjem dijelu ak ne zelis preradu boxa! nadalje trebao si pokratiti i rub prirubnice i crijeva od karba do filtera da bi to stajalo kak spada , sve to mos nac u malossi uputama. nadalje treab napraviti distncu prirubnice  ili rezati blatobran da dobijes polozaj karba kak spada, a da ne sjedi na blatobranu i ne kida casicu  :dontknow: :dontknow:

ak si vec preslagivao cijeli karb, onda si mogao kupiti i metalni prikljucak za gorivo, koji je istog ulaznog promijera kao i serijski, pa nisi morao razvaliti crijevo  :icon_thumright:

nhf ali sve ovo si samo nabacao gore i slikao da djeca drkaju na to , niti je promisljeno, niti si o tome sta citao i informirao se  ::) ::)

@Drnda, tocno zboris za zvuk , jollyjev je puuno dublji

@stage 260 mm, jedini disk koji je bio na 150tkama , bio je kod JEroma,pa kod mene i onda kod lakija
a ti sad vidi s njima, jer sam ja pisao u svojoj i jos par tema sta s tim en valja, i tutorial sam napisao sta se sve treba prepraviti da se taj disk stavi ...a to ti je kod nenada

--- Kraj citata ---

jucer sam sastavil skuter da se mogu provozat tek tolko da vidim kak ide s karbom, preradu boxa dodatna stelanja itd nije imalo smisla radit , to ostavljam za proljece , za prikljucak goriva nisam znal da je istog promjera ko serijski ali sam ga zaboravil naruciti ko kak i uvjek zaboravim nekaj , dobro da sad znam za promjer , crijevo je ionak predugo pa nije problem skratit za tih 2cm
kaj se tice informiranja , informiral sam se, a slagal sam i prije karbove i busil rupe na boxovima znam dobro kak sve to ide

a daj mi reci kak si zakljucil da karb ne stoji kak treba i da se oslanja na blatobran?  :)

CoK:

--- Citat: Dox - 07 Siječanj, 2012, 11:37:58 ---
a daj mi reci kak si zakljucil da karb ne stoji kak treba i da se oslanja na blatobran?  :)

--- Kraj citata ---
svakome je dosada dodirivao i bio na koso, pa tako i tebi :zubo:

Drnda:
pa meni je i na mikuniu seriskom lagano onaj pipak na dnu casice grebao u blatobran, a dell 25 je jos veci, tako da je logicno da ce se naslanjati na blatobran

Dox:
kaj se tice fergazera , promislil sam i isprobal to x puta i rezal sam standard prirubnicu no to je sve nikak nit pase selna nit ljepo sjedne fergazer nit nis

stavil sam bgm onu kracu prirubnicu, fergazer sjedne unutra ko saliven , oslonil se na blatobran tek kad se prirubnica zagrijala i to jako malo tocno je sjel u rupicu koju je napravil serijski fergazer, pase crijevo od filtera i nema nikakvih kemijanja rezanja i slicno  :dontknow:

[SB]Replica 180:
karb sjedi na blatobranu vjerovao ti meni ili ne, i od trenja ce propiskiti  casica prvo na spoju gore pa onda dolje na "cepic"  :icon_thumright: , a crijevo se mora skratiti po malosi uputama ili i vise, jer se prezabi i blokira protok :icon_thumright:

ako maknes blatobran vidjet ces tocan polozaj karba  koji gotovo da je na gumi kad je u "normalnom"  polozaju  :(

a to za polozaj sam zakljucio nakon god. dana 25tice na spu i promijenjene 2 casice, pa skoro 2 god 25tica na sru , sa normalnim blatobranom, busenim i sad sa distancom prirubnice   :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju