Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 150
Dox:
--- Citat: gumy - 06 Siječanj, 2012, 22:34:54 ---uočen fuš :D di su šelne na crijevima od goriva ? :D
treba mu malo više okretaja za taj auspuh i bit će super!
--- Kraj citata ---
hehe to crijevo ne izleti van ni pod milju bara ;D stavil budem ja to samo da sve bude na mestu al nemam bas takve doma , bit ce cim nabavim :icon_thumright:
nego trebam iskustva onih koji su imali stage6 260mm disk , strah me nitni jer mi se jedan prije raspal :dontknow:
[SB]Replica 180:
trebas skinuti poklopac s boxa , dodati bar jos jednu rupu ali ne ovo sto neno spominje jer je to premalo! trebas ici bar na fi 12 i vise na prednjem dijelu ak ne zelis preradu boxa! nadalje trebao si pokratiti i rub prirubnice i crijeva od karba do filtera da bi to stajalo kak spada , sve to mos nac u malossi uputama. nadalje treab napraviti distncu prirubnice ili rezati blatobran da dobijes polozaj karba kak spada, a da ne sjedi na blatobranu i ne kida casicu :dontknow: :dontknow:
ak si vec preslagivao cijeli karb, onda si mogao kupiti i metalni prikljucak za gorivo, koji je istog ulaznog promijera kao i serijski, pa nisi morao razvaliti crijevo :icon_thumright:
nhf ali sve ovo si samo nabacao gore i slikao da djeca drkaju na to , niti je promisljeno, niti si o tome sta citao i informirao se ::) ::)
@Drnda, tocno zboris za zvuk , jollyjev je puuno dublji
@stage 260 mm, jedini disk koji je bio na 150tkama , bio je kod JEroma,pa kod mene i onda kod lakija
a ti sad vidi s njima, jer sam ja pisao u svojoj i jos par tema sta s tim en valja, i tutorial sam napisao sta se sve treba prepraviti da se taj disk stavi ...a to ti je kod nenada
efz:
ja sam svoj blatobran zagrijao i malo udubio, nije se vidlo a opet nisam ga morao rezati............kaj se rupe i tuljca tice tako pise u uputama Malossi karba 25 i tako sam ja imao na 25ici http://www.zaslike.com/files/j42p4jh72095dq0uzp0.jpg
[SB]Replica 180:
imam ja taj tuljac i bilo bi puno bolje da je nesta veceg promjera, jer po diznama vidis da nisi zraka dobio skoro nista ::)
a to za blatobran znam da smo pricali, ali ak ne zelis silovati prirubnicu nemozes bez distance ili sjeckanja :hello:
Josip:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 07 Siječanj, 2012, 09:29:36 ---trebas skinuti poklopac s boxa , dodati bar jos jednu rupu ali ne ovo sto neno spominje jer je to premalo! trebas ici bar na fi 12 i vise na prednjem dijelu ak ne zelis preradu boxa! nadalje trebao si pokratiti i rub prirubnice i crijeva od karba do filtera da bi to stajalo kak spada , sve to mos nac u malossi uputama. nadalje treab napraviti distncu prirubnice ili rezati blatobran da dobijes polozaj karba kak spada, a da ne sjedi na blatobranu i ne kida casicu :dontknow: :dontknow:
ak si vec preslagivao cijeli karb, onda si mogao kupiti i metalni prikljucak za gorivo, koji je istog ulaznog promijera kao i serijski, pa nisi morao razvaliti crijevo :icon_thumright:
nhf ali sve ovo si samo nabacao gore i slikao da djeca drkaju na to , niti je promisljeno, niti si o tome sta citao i informirao se ::) ::)
@Drnda, tocno zboris za zvuk , jollyjev je puuno dublji
@stage 260 mm, jedini disk koji je bio na 150tkama , bio je kod JEroma,pa kod mene i onda kod lakija
a ti sad vidi s njima, jer sam ja pisao u svojoj i jos par tema sta s tim en valja, i tutorial sam napisao sta se sve treba prepraviti da se taj disk stavi ...a to ti je kod nenada
--- Kraj citata ---
mislim da je kod nevena bio disk 240mm sta je iz jednog dijela :icon_scratch: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju