Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 150
Dox:
za blatobran se slazen to treba udubiti i za serijskog , i nisam rekel da karb ne sjedne na blatobran ali nije jako uprt u njega kak to hoce biti sa serijskom prirubnicom
ajd stavi sliku kak izgleda karb sa tom distancom ako nije problem :)
btw gledo sam u tvojoj temi za disk i nisam nasel konkretno ono kaj me zanimalo , procital sam da si pisal o tome kak ne pase dstancer itd to sam saznal vec prije, nego me zanima iskljucivo disk kakve je kvalitete pa i onima koji ga koriste na 50-ki , dal se kaj promjenila kvaliteta il jos uvjek ispadaju nitne
[SB]Replica 180:
uzmi serijsku prirubnicu i poravnaj ju odozgo i dobit ces distancu koa se nece ni uocavati ispod prirubnice, a karb ce ti se fino podici :icon_thumright: , no i onda trebas preraditi blatobran jer ce casica strugati , ali to ces lako uociti jer ce ostaviti trag na blat tocno gdje joj ne pase ;D
za disk , kao prvo okani se tog 260 i uzmi 240
na 260 ne mozes koristiti cijelu povrsinu plocica nikako, ni sa distancerom koji dobijes niti s pravljenim
, na 240 s pravljenim mozes doci blizu ( a distancer imas vec izraden na nenadovoj ex srki)
na 2 sra na kojemu je bio taj 260 nije se ponasako nikako jer je zavlacio volan pri jacem kocenju, nikad nismo probali s 50 celjusti za koju je namijenjen! ( samo je Males to poslozio da valja , iako scoot ne vozi pa je tvrdnja upitna :toothy9:)
a sto se tice osiguraca piksni , ne raspadju se i ne skacu osiguraci, ali nakon nekog vremnena krene disk flotat previse
i moras ili mijenjati podloske ( koje ne znam gdje nabaviti) ili dodavati ( tako sam ja radio na TJTu) , a sto ej puno bolje rijeseno na brejkinug ili galfer :icon_thumright:
Dox:
e tnx na info sad si mi otprilike dal dobar odg :icon_biggrin:
ne mislim koristiti ni orginal celjusti ni od 50 pa me zato nije ni zanimalo kak celjust sjedne
uzet cu onda 240 tak i tak je to taman i dugotrajno, moram priznat da me 260 interesira samo radi toga kaj fora izgleda :)
[SB]Replica 180:
koje god celjusti budes koristio moraju imati "uze" plocice, jer su gazne povrsine tih diskova "male" , iako smatram da
240 i original 150 celjusti su i predobra kombinacije ! trenutno je kod mene 220 i orig celjusti i koce savrseno!
ako ti treba jos info o problemima tog 260 i potrebnim modifikacijama,iskopat cu svoje starije postove :icon_thumright:
a kad maknes poklopac s boxa, dodas rupu bar jednu setup della ti je najidealnije probavati sa ler diznom oko 30, sto tupljom iglom i klipicem 40 ili 50 , da bi izbjegao prebogatu smjesu dolje. ovisno o tome hoces li ili ne preraditi box glavna dizna ti nece preci 100 , i s relativno malim okretajima PM -a , ce to znaciti potrosnji od oko 5,5 i manju :icon_thumright:
btw. drago mi je da si uspio iskopati box i poklopac box u Bibiju :icon_thumright:, jedino je ta opcija bila moguca kad me nenad kontaktirao :headbang:
Dox:
poklopac nije bas ekstra ima par crtica al neg ga voda nosi , cijeli box je kod frenda na nenadovoj ex sr-ki
ak se sjetis jos nesto u vezi diska slobodno javis , al mislim da cu 99% uzet 240 :)
fergazer budem ustelal na proljece , iako sad radi super
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju