Tehnički kutak > Tuning skutera

mjesavina

<< < (14/17) > >>

3alfa3:

--- Citat: anton34 - 07 Ožujak, 2008, 13:02:24 ---
--- Citat: 3alfa3 - 05 Ožujak, 2008, 18:01:29 ---
--- Citat: anton34 - 05 Ožujak, 2008, 16:54:15 ---Ja namjeravam na novom setupu mješat 4% a kasnije 2.5%. Mislim da će to biti dobro. btw. riječ e o kitu s jednom fašom, Stage6. Očekujem oko 11soma okretaja, kad dobro poštelam.
--- Kraj citata ---

To je Stage 6 PRO? Ulja na pocetku mozes staviti 3-4%, a ubrzo nakon razrade koja skoro da i ne postoji na tom kitu slobodno koristi 2-2,5% nekog boljeg ulja. 11000 je mozda (barem kroz ubrzanje) malo previse. Preporucio bi ti uz taj kit i spuh tipa S6 PRO, Yasuni R, Tecnigas RS70... U toj kombinaciji bi jos mogao voziti na serijsku radilicu ejr bi okretaji bili oko 10000-10500.
Svakako i Multivar2000 (jeftinije) ili MHR variomat, ali uz Torque driver (skuplje). Tvrde federe na kuplung, a kad kuplung da svoje, preporuka za Deltu sa crvenim MHR federima.

--- Kraj citata ---

ne, nego stage6 racing, uz yasuni c16, stage6 radilicu, lezaje i karb 19 (za početak, a kasnije prijenos, vario, kvacilo, polutku [sad imam neki jeftini vario od Malossia koje mi je uvalio mehaničar za 350kn] ili komplet Malossi overrange i Delta kvacilo)

--- Kraj citata ---

Kakvih 11000 okr? Pa to se mora vrtit 12500-13000 inace nebu islo kak treba. Za to ti SIGURNO treba jaca radilica jer serijska ne moze trpit ni puno slabije setupe.

SlowRider:
Samo da kazem da je Castrol osjetno pojeftinio 2-T ulja, nikad nije bio jeftiniji TTS, 83kn, a actevo je 46kn u Getrou.

Jos nesto, negdje sam cuo da STIHL ulje nije dobro za mjesalicu ulja nego za samostalnu pripremu mjesavine jer je gusto. Ja vec duze vrijeme koristim to ulje i nikakvih problema. :icon_scratch: :dontknow:

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 07 Ožujak, 2008, 15:19:04 ---negdje sam cuo da STIHL ulje nije dobro za mjesalicu ulja nego za samostalnu pripremu mjesavine
--- Kraj citata ---

Na njemu pise da je za pogodno za oba nacina tako da nema problema.

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Ožujak, 2008, 19:35:46 ---
--- Citat: SlowRider - 07 Ožujak, 2008, 15:19:04 ---negdje sam cuo da STIHL ulje nije dobro za mjesalicu ulja nego za samostalnu pripremu mjesavine
--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

To me potaknulo jer mi je danas jedan trgovac trazio upute za jedno ulje da se nesmije koristiti u pumpici, a ja jos nisam vidio gusce ulje od stihla ??? tako da sve sto je rjedje od stihla ide u pumpicu :headbang: necu uljevat ulje za getribe...

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 07 Ožujak, 2008, 19:55:41 ---
--- Citat: 3alfa3 - 07 Ožujak, 2008, 19:35:46 ---
--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

To me potaknulo jer mi je danas jedan trgovac trazio upute za jedno ulje da se nesmije koristiti u pumpici, a ja jos nisam vidio gusce ulje od stihla ??? tako da sve sto je rjedje od stihla ide u pumpicu :headbang: necu uljevat ulje za getribe...

--- Kraj citata ---

Heh, al nije gustoca ono po cemu se odredjuje da li je ulje pogodno za pumpu. Nije to tak jednostavno.
Treba se strogo pridrzavati upute proizvodjaca ulja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju