Tehnički kutak > Tuning skutera

mjesavina

<< < (13/17) > >>

3alfa3:

--- Citat: Mr J - 05 Ožujak, 2008, 18:45:41 ---
--- Citat: gumy - 04 Ožujak, 2008, 23:40:01 ---mrJ- kolko sipaš ricinusa u mješavinu?

--- Kraj citata ---

5% na kolicinu ulja  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Kaj u litru ulja stavis 0,5dl pa promuckas i tek onda radis mjesavinu? I zasto bas 5% na kolicinu ulja? Nisam se nikad raspitivao o tome pa pitam... Daj malo detalja.

Mr J:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Ožujak, 2008, 18:48:18 ---Kaj u litru ulja stavis 0,5dl pa promuckas i tek onda radis mjesavinu? I zasto bas 5% na kolicinu ulja? Nisam se nikad raspitivao o tome pa pitam... Daj malo detalja.

--- Kraj citata ---

to je moja slobodna procjena, za sada sam produzio vijek trajanja termo grupi za puno uzivancije, jer sam ocekivao zacvikavanje krajem prosle sezone, istina nisam puno niti vozio skuter ali otkada tako radim mjesavinu nekako mi ljepse radi... vrtim ga na vise okretaja, prsti od snage, a za dalje cemo vidjeti...

svjecica cista kao suza, tj. bijela kava... nema nikakvih losih nuspojava...

a opet ako je neko drugo ulje sastojak dominatnog ulja onda je u malom postotku...

SlowRider:
Ova mjesavina mi bas nije dobra :icon_scratch: imam diznu 85 na 17.5, koliko bi se popravila stvar da stavim diznu broj 82?
Budem pogledao svijecku nakon ciscenja fergazera i filtera...

phantom:
ma ja mijesam stihl 3%-4% na trophya i to je odlicno ulje jer to i je ulje namjenjeno za rad na visokim okretajima ,one stihlove zujalice razvrsu i i  vise nego  base set up

anton34:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Ožujak, 2008, 18:01:29 ---
--- Citat: anton34 - 05 Ožujak, 2008, 16:54:15 ---Ja namjeravam na novom setupu mješat 4% a kasnije 2.5%. Mislim da će to biti dobro. btw. riječ e o kitu s jednom fašom, Stage6. Očekujem oko 11soma okretaja, kad dobro poštelam.
--- Kraj citata ---

To je Stage 6 PRO? Ulja na pocetku mozes staviti 3-4%, a ubrzo nakon razrade koja skoro da i ne postoji na tom kitu slobodno koristi 2-2,5% nekog boljeg ulja. 11000 je mozda (barem kroz ubrzanje) malo previse. Preporucio bi ti uz taj kit i spuh tipa S6 PRO, Yasuni R, Tecnigas RS70... U toj kombinaciji bi jos mogao voziti na serijsku radilicu ejr bi okretaji bili oko 10000-10500.
Svakako i Multivar2000 (jeftinije) ili MHR variomat, ali uz Torque driver (skuplje). Tvrde federe na kuplung, a kad kuplung da svoje, preporuka za Deltu sa crvenim MHR federima.

--- Kraj citata ---

ne, nego stage6 racing, uz yasuni c16, stage6 radilicu, lezaje i karb 19 (za početak, a kasnije prijenos, vario, kvacilo, polutku [sad imam neki jeftini vario od Malossia koje mi je uvalio mehaničar za 350kn] ili komplet Malossi overrange i Delta kvacilo)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju