Tehnički kutak > Tuning skutera

mjesavina

<< < (15/17) > >>

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Ožujak, 2008, 19:57:24 ---
--- Citat: SlowRider - 07 Ožujak, 2008, 19:55:41 ---
--- Citat: 3alfa3 - 07 Ožujak, 2008, 19:35:46 ---
--- Citat: SlowRider - 07 Ožujak, 2008, 15:19:04 ---negdje sam cuo da STIHL ulje nije dobro za mjesalicu ulja nego za samostalnu pripremu mjesavine
--- Kraj citata ---

Na njemu pise da je za pogodno za oba nacina tako da nema problema.

--- Kraj citata ---

To me potaknulo jer mi je danas jedan trgovac trazio upute za jedno ulje da se nesmije koristiti u pumpici, a ja jos nisam vidio gusce ulje od stihla ??? tako da sve sto je rjedje od stihla ide u pumpicu :headbang: necu uljevat ulje za getribe...

--- Kraj citata ---

Heh, al nije gustoca ono po cemu se odredjuje da li je ulje pogodno za pumpu. Nije to tak jednostavno.
Treba se strogo pridrzavati upute proizvodjaca ulja.

--- Kraj citata ---

Dobro si, nevalja fuserit, uvijek procitam upute tako da se pridrzavam toga, ali glasine stvaraju krivi dojam.

gogs:
malo sam se pogubio ovdje na ovoj temi :icon_scratch:. zašto stavljate ulje u gorivo kad skuteri i većina novih dvotaktaša ima odvojenu posudu za ulje :glasses2:

vpucko:
zato jer tunirani skuteri imaju vise okretaja od serijskog skutera!
tak da ovako se osiguraju od toga da im mjesalica ne ode, jer ak ode zariba sve, tak da ovako ulje direkt u gorivo i nemas se o cem brinuti :)

Drnda:

--- Citat: SlowRider - 05 Ožujak, 2008, 19:19:53 ---Ova mjesavina mi bas nije dobra :icon_scratch: imam diznu 85 na 17.5, koliko bi se popravila stvar da stavim diznu broj 82?
Budem pogledao svijecku nakon ciscenja fergazera i filtera...

--- Kraj citata ---
Jel to malo prebogata smjesa, jer meni je totalno svjecica smedja, a trosi mi oko 4,5 l, sve je serijala?

Crazy Kuree:
nije prebogata ok je... sa tim stihl uljem ste i mene navadili da i ja počnem koristit i ja radim sam mješavinu al u mene je setup ispod neznam dal je bolje to ulje ili valvoline polusintetika?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju