Tehnički kutak > Tuning skutera

mjesavina

<< < (12/17) > >>

pitaNS:
probao sam i ja malo dolivati ricinusa u benzin i ima onaj lepi miris...mmm.. Al najlepše mi miriše shell al za karting, oduševi me taj smrad-miris! moram ga naći negde da kupim...

gumy:
mrJ- kolko sipaš ricinusa u mješavinu?

anton34:
Ispričavam se na offu, a šta je to ricinus?

Ja namjeravam na novom setupu mješat 4% a kasnije 2.5%. Mislim da će to biti dobro. btw. riječ e o kitu s jednom fašom, Stage6. Očekujem oko 11soma okretaja, kad dobro poštelam.

E, da, da vas pitam, ima kakve veze ako se makne uljna pumpa, jel koristi ona i za nešto drugo ili samo za mješanje s benzom?

3alfa3:

--- Citat: anton34 - 05 Ožujak, 2008, 16:54:15 ---Ispričavam se na offu, a šta je to ricinus?
--- Kraj citata ---

Vrsta ulja. Nepotrebno za cestovnu primjenu.

--- Citat: anton34 - 05 Ožujak, 2008, 16:54:15 ---Ja namjeravam na novom setupu mješat 4% a kasnije 2.5%. Mislim da će to biti dobro. btw. riječ e o kitu s jednom fašom, Stage6. Očekujem oko 11soma okretaja, kad dobro poštelam.
--- Kraj citata ---

To je Stage 6 PRO? Ulja na pocetku mozes staviti 3-4%, a ubrzo nakon razrade koja skoro da i ne postoji na tom kitu slobodno koristi 2-2,5% nekog boljeg ulja. 11000 je mozda (barem kroz ubrzanje) malo previse. Preporucio bi ti uz taj kit i spuh tipa S6 PRO, Yasuni R, Tecnigas RS70... U toj kombinaciji bi jos mogao voziti na serijsku radilicu ejr bi okretaji bili oko 10000-10500.
Svakako i Multivar2000 (jeftinije) ili MHR variomat, ali uz Torque driver (skuplje). Tvrde federe na kuplung, a kad kuplung da svoje, preporuka za Deltu sa crvenim MHR federima.

--- Citat: anton34 - 05 Ožujak, 2008, 16:54:15 ---E, da, da vas pitam, ima kakve veze ako se makne uljna pumpa, jel koristi ona i za nešto drugo ili samo za mješanje s benzom?

--- Kraj citata ---

Kako imas Piaggio LC mashinu, ne smijes vaditi uljnu pumpu. Ali bi ti preporucio da napravis ovo sto sam ja napravio i da sam radis mjesavinu
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=5768.0

Mr J:

--- Citat: gumy - 04 Ožujak, 2008, 23:40:01 ---mrJ- kolko sipaš ricinusa u mješavinu?

--- Kraj citata ---

5% na kolicinu ulja  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju