E samo jedno pitanje.
Ako ti nešto cica akomulator,a siguran si da ti je akomulator dobar,zašto jednostavno ne napraviš prekidać koji će ti prekidati glavni + koji ide sa akomulatora,kao da si skinuo klemu sa akomulatora?
nakon 2. il 3. akumulatora to sam si isto pomislio napravit, al preljen sam i za to bio, a i nekako imam osjećaj da bi sigurno zaboravio nekad ugasit a i dopizdilo bi mi imat proceduru kod paljenja, a ako bi slagao neki relej preko kontakta to bi bila još veća jebada koju bi mi se još manje dalo radit, nekako imam dojaam da nije samo šlus, nego da su slabi namotaji, jer sam i snjima imao problema, jednom sam zarezao nekoliko namota slučajno kod skidanja magneta, i onda sam jedan namot ručno premotao i zalemio možda ni to nisam dobro napravio, mislim ima on pod gasom prek 13 al ne znam nije to to,
ovak imam kurblu i boli me k**ra*, a i bolje pali na kurblu, na anlaser bi moro vrtit i vrtit, na kurblu jednom opalim i da vidiš kak ide
jedino si moram stavit neki aku mali da imam žmigavce i trubu
valjda ga nebude pojelo kad ne budem koristio anlaser....
i sviđa mi se kak ide skuter sa 15 kila manje (dosad sam imao od auta 40 ampera aku)