Općenito > Generalno o skuterima
Koliko idu serijale 50 ccm
filiplatinovicz:
serite po peugeotima koliko hocete... meni je moj super, dobro je podesen i po satu i u stvarnosti uhvati 70-75 km/h, sto je za serijalu standard... a cuke koje lažu služe za podizanje djecje tastine... serijala 105 km/h??? kaj god, to je fizikalno nemoguće!
replcnt:
moj runner 50 na tehničkom išo 90 serijsko sve, stim da sam mu stavio nov celindar i klip, a frendov nrg nevjerojatnih 105 na tehničkom, sa njim se držim do nekih 80 onda moj umire dok dože do 90 a njegov samo ode lagano do 105, sve serijsko, nikom nije jasno kako, stim da nrg ima veće gume od runnera pa ima i toga, e da, i on ima troglavu svječicu :binkybaby:
X-Thug:
po mom satu moj ide 80 (jer do tu kazaljka ide :toothy12:) a po dinovom satu neznan koliko bi isa (ono kad smo se vracali iz stankovaca) mogu ja samo pitat,koliko vama gume drže na tim 50icama koje idu 100/110/200/... el vi stavite gume za jace motore ili imate one standardne savine??
robert:
po ravnom ide moja luna 75-80!
pitaNS:
ne bih ništa izmišljao i povećavao brzinu nego kako je...
moj peugeot jetforce ide 75-80 a kad se zagreje prenos 70> :sad1: moram smisliti gde i kako da izbušim rupe na deklu kako bi ga ohladio (jer to ima velikog uticaja) a za 20 dana kupujem i zx-a pa ćemo onda videti!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju