Općenito > Generalno o skuterima

Koliko idu serijale 50 ccm

<< < (4/89) > >>

Mr J:

--- Citat: Pilatus - 01 Listopad, 2006, 13:47:46 ---Piše i gore spomenutom francuskom smeću 4 kW u papirima(a recimo mom piše 2),ali niti jedan skuter serijski nema 6 KS.
Moj sa 2 osobe ide točno 10 km/h manje(po brzinomjeru)

--- Kraj citata ---
kako da ne... npr. derbi gp1

Pilatus:

--- Citat: Mr J - 01 Listopad, 2006, 13:54:21 ---
--- Citat: Pilatus - 01 Listopad, 2006, 13:47:46 ---Piše i gore spomenutom francuskom smeću 4 kW u papirima(a recimo mom piše 2),ali niti jedan skuter serijski nema 6 KS.
Moj sa 2 osobe ide točno 10 km/h manje(po brzinomjeru)

--- Kraj citata ---
kako da ne... npr. derbi gp1

--- Kraj citata ---

a dna,al ko to uopće vozi(derbi),jeftini su čudo

Genesis051:
Vozim turistički (s tek ponekim "ispadom" provjere najveće brzine), ali svejedno više cijenim sportsku podešenost... tvrdi ovjes, kočnice koje grizu... rađe ću se ja navikavat na (oštrije/nježnije) doziranje, ali da one mene zaustave...
Nisam imao prilike voziti niti jedan drugi skuter osim svog, pa nisam kompetentan....
Ništa nije rađeno...čista serijala (samo nebo zna koje su rolice uvalili unutra), nizbrdo 90, ravno 65-75...
Ali imam uvjerenje da i "juhica" ima utjecaja, nakon eurosupera 95, stavio sam 2x onaj OMV-ov eurosuper 100... po istoj uzbrdici, za do doma, išao sam zamalo 10 Km/h brže..

Mr J:

--- Citat: Genesis051 - 20 Listopad, 2006, 16:22:30 ---Vozim turistički (s tek ponekim "ispadom" provjere najveće brzine), ali svejedno više cijenim sportsku podešenost... tvrdi ovjes, kočnice koje grizu... rađe ću se ja navikavat na (oštrije/nježnije) doziranje, ali da one mene zaustave...
Nisam imao prilike voziti niti jedan drugi skuter osim svog, pa nisam kompetentan....
Ništa nije rađeno...čista serijala (samo nebo zna koje su rolice uvalili unutra), nizbrdo 90, ravno 65-75...
Ali imam uvjerenje da i "juhica" ima utjecaja, nakon eurosupera 95, stavio sam 2x onaj OMV-ov eurosuper 100... po istoj uzbrdici, za do doma, išao sam zamalo 10 Km/h brže..

--- Kraj citata ---

Trebao bi malo pogledati (zamijeniti) rolice, remen i centralnu orpugu... Ici ce ti bolje...
Posto imas elektronsko ubrizgavanje goriva onda ti ima veliku ulogu ima i njegova kvaliteta kao i svjecica...

Genesis051:
Thank You, stvarno ću na proljeće malo počet "brčkat" po mašini... Nisam  n i k a d   ni otvorio mašinu...  :confused5:
Doduše, nije bilo ni potrebe, a ni mogućnosti (2 god. pod garancijom), a ovu sezonu sam stvarno "pristojno"  izvozio (8ooo Km)   :icon_tongue: :happy3: :icon_tongue:  (prethodne 2 sam naproavio po, oko 3000 Km)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju