Općenito > Generalno o skuterima
Koliko idu serijale 50 ccm
R50X:
Kad sam solo na skutu ide 75 (do 70 dode dok si rekao keks kad je motor zagrijan a dalje ide malo teže) ,a sto se tice :
--- Citat: replcnt - 25 Rujan, 2007, 19:39:37 ---moj runner 50 na tehničkom išo 90 serijsko sve, stim da sam mu stavio nov celindar i klip, a frendov nrg nevjerojatnih 105 na tehničkom, sa njim se držim do nekih 80 onda moj umire dok dože do 90 a njegov samo ode lagano do 105, sve serijsko, nikom nije jasno kako, stim da nrg ima veće gume od runnera pa ima i toga, e da, i on ima troglavu svječicu :binkybaby:
--- Kraj citata ---
i njihovi satovi na tehničkom lažu jer nema tog boga da serijska 50-ica ide preko 85 stvarne brzne
replcnt:
a eto,moj pići 90, stavi si zadnju gumu od NRG-a puno je veće, i razmakni malo onu kukicu na svjećici, i pićit će sigurno 5-10kmh više :icon_thumright:
3alfa3:
Moj NRG Power je ko serijala isao 72-75 km/h bez saginjanja.
Iako, imam 192cm i 88kg, ali tezina nema puno utjecaja na krajnju brzinu za razliku od otpora zraka koji ima itekako.
Sada ide 100+ km/h, a na njemu su:
-MHR Replica 70ccm
-Yasuni R
-Dellorto 19 karb
-Multivar2000 sa 6,5g rolicama
-Delta kuplung
-kevlar remen
-ljubicasti centralni
Tako da kad cujem da serijale idu preko 75-80 km/h, mogu se samo nasmijati.
osvetnik88:
-Moja je Aprilia Ditech 2003 godina bez icega na sebi znaci serijski isla 85+ bez problema!
speed:
ma dajte ljudi,kamo serijala moze ic preko 80 km/h,budite sretni da je 75-80 km/h realne brzine,jeste gledali na uredaju u tehnickom kad je zadnji put bazdaren
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju