Tehnički kutak > Garaža
jedan od...(italjet dragster B.B.)
vktr:
--- Citat: B.E.R.O. - 09 Rujan, 2011, 14:02:29 ---Meni je ovaj na slici najljepsi da ga danas sutra uzmem bio bih ovakav:
--- Kraj citata ---
--- Citat: dzeky - 29 Rujan, 2011, 14:05:15 ---kao prvo :icon_thumright: za projekt,a sad sam gledao razliku izmedu 50 i 180,koliko vidim pa bio bih najveci problem oko amortizera ???
--- Kraj citata ---
???
dzeky:
--- Citat: vktr - 10 Listopad, 2011, 12:55:35 --- ???
--- Kraj citata ---
nisi u toku,dosta spama :icon_biggrin:
OvErLoAd:
--- Citat: vktr - 10 Listopad, 2011, 12:55:35 --- ???
--- Kraj citata ---
Kaj se čudiš, nisu bili na satu hrvatskog jezika kad se to učilo pa se sad brukaju jer su nepismeni, a kaj je najgore pol ljudi ne vidi grešku. :laughing11:
Rekao sam da treba lektora zaposlit na forumu :laughing6:
Da nebude sve offtopic:
Imaš lijepe skutere ;D
R@d0:
--- Citat: ri-dragster6 - 29 Rujan, 2011, 22:05:14 ---ej decki koja je razlika u kosturu izmedu 180 i 50 , ja mislim da je onih 5 cm dole kod amortizera razlika i dobro prihvat straznjeg. dali ima jos sta !!
i sta su oni dobili sa tih 5 cm razmaka !! i ajde mi plizz poslikaj nosac motora (ali samo ako je ispod ko kod vxr ) ako nije nema beda
--- Kraj citata ---
isti nosač ko na sp-u 180 identični
stvarno je šteta uništit taj motor ak se sređuje stavlja se da je što sličniji orginalu, taj motor izumire sve ih je manje i manje jednog dana ce ti bit zao sto ga nisi odro u orginalo ko sto je meni sta sam ga rasprodo u dijelove .
ludi dragster:
imam ja i originalnog zutog,ne brini,staviti cu slike sutra u toku noci,konacno je zavrsen!!! :toothy3: :toothy10: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju