Tehnički kutak > Garaža

jedan od...(italjet dragster B.B.)

<< < (9/15) > >>

dzeky:
kao prvo  :icon_thumright: za projekt,a sad sam gledao razliku izmedu 50 i 180,koliko vidim pa bio bih najveci problem oko amortizera ???

ludi dragster:
hmmm....vidis to nisam gledao,pogledati cu pa cu ti javiti,ako se odlucis napraviti kombinaciju s tim likom,sve sta ti bude potrebno poslikati da vidis kako bi izveo zamisao-samo reci!tu sam!hvala na pohvalama :icon_thumright:

ri-dragster6:
ej decki koja je razlika u kosturu izmedu 180 i 50 , ja mislim da je onih 5 cm dole kod amortizera razlika i dobro prihvat straznjeg. dali ima jos sta !!
i sta su oni dobili sa tih 5 cm razmaka !! i ajde mi plizz poslikaj nosac motora (ali samo ako je ispod ko kod vxr ) ako nije nema beda

ludi dragster:
klikni na moje slike zutog dragstera(uvecaj ih)onda klikni na moj sivi(uvecaj sliku)!vidjet ces po duzini podnica,ima jednu pregradu na rami kad je gledas zboka vise!,prihvat amortizera je drugaciji,i na 50-tici treba rezati dio na kojem stoji serijski broj(onu plocicu)jer smeta!!!

ludi dragster:
Evo malo da dignem temu jer su mi tu slike i aprilije koja je na prodaji,pa da zainteresirani lakse se snadju!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju