Tehnički kutak > Garaža
jedan od...(italjet dragster B.B.)
ludi dragster:
italjet dragster 125ccm(makina od gilera runnera sp) 15000 kilometara i vise manje original stanje.ima nekih detaljcica po kojima se vidi da je nesto ceprkano,al o tome cemo usput....evo slike neke....
ludi dragster:
malo me muci upload,al rjesiti cu to jos u toku noci,tako da ce biti materijala,jer je projekt vec na pola mog zacrtanog puta!!!nakon napravljenog redovnog servisa,kod naseg kolege ivanmm-a,skut nije napravio niti 200kilometara jer cijelo vrijeme u garazi nesto ceprkam!da se zakljucii da u mojoj garazi ima jos zanimljivih stvarcica,pa ce te i to vidjeti!za sad je na redu kompletno cerupanje svega,nesto vec je,i raditi ga na( custom naked ) varijantu.boje ce biti zive,heheh.u planu je prosirivanje usisa,cilindar sp 180ccm,malossi glava,dell(barem 25)variomat,i poigravanje sa prijenosom!kod njega je dobro sto ne dize na zadnji,posto je prednja felga 11cola,a zadnja 13 cola!(I da nije na prodaju!)na skut je odmah namontirana nova metzeler guma jer je stara bila ocaj,i vapio je za minivashommmmm,,..kombinacija boja ce biti mat-sjajno crna na bocnim oklopima a maska ce biti perla bijela!malo da steknete dojam kako bi to moglo izgledati.felge su vec lakirane skupa sa ostalim djelovima(poklopcem prijenosa,utezima volana,i poklopcem vodene pumpe u azzuro plau boju sa efektom. :toothy10:
B.E.R.O.:
Jaoj Dragster!!!
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
Nemoj nista dirati,znam da si poceo ali ovako origigi je prekrasan!!!
:love4: :love4:
Meni je ovaj na slici najljepsi da ga danas sutra uzmem bio bih ovakav:
Obozavam taj skuter to je original 125 bio??
:frajer: :frajer:
ludi dragster:
jeeeeppp oridjidji 125ccm,sad ce malo ojacati!!! :toothy10:moj je vec dosta daleko od stanja sa slike..problem mi je sto imam more slike sad ih trebam sve smanjivati,pa me to dosta koci,a znam da bi gledali!''??(jel tak igore?)
ludi dragster:
evo nekih slicica!:....
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju