Općenito > Generalno o skuterima
BMW i KYMCO u kooperaciji
Agil:
.......ja tu vijest objavio još prije dva i po mjeseca...
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=4714.15
Mr J:
To je jos jedan veliki + Kymcu koji treba renomirani brand koji ce ih probiti u svijetu renomiranih brandova, a BMW treba jeftinije ali opet pouzdane agregate... obostrana korist!
Mudar potez i nikako ne sumnjam u kvalitetu a to ce se dobiti po vjerojatno nesto povoljnijoj cijeni...
Danas i u buducnosti ce biti sve vise takvih poteza...
btw: mali, sto mislis cija je masina u Jaguaru i Volvu??? Fordova!
mrcina:
mislim da bu se bmw zaj#bo i pokajao .jer ima jedna mana kod istočnjaka.
kontrola proizvodnje im je u banani.
izbace ti 10000 mašina od toga 10% kontroliranih a ostatak sa malom greškom ili ako imaju sreče bez grešaka.
hac:
ma kontrolu kvalitete rade bmw ljudi sigurno,ja vjerujem da če kvaliteta bit na razini njemačke,vjerovatno i cijena......tu dolazimo do onog bitnog......dali sam spreman platit ozbiljnu lovu za nešto što nije 100% BMW,ne vjerujem da če bmw spustit cijene zbog proizvodnje na tajvanu,po najavama po netu,bit če skuplji nego prošle godine
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: Mr J - 02 Ožujak, 2008, 09:25:55 ---To je jos jedan veliki + Kymcu koji treba renomirani brand koji ce ih probiti u svijetu renomiranih brandova, a BMW treba jeftinije ali opet pouzdane agregate... obostrana korist!
Mudar potez i nikako ne sumnjam u kvalitetu a to ce se dobiti po vjerojatno nesto povoljnijoj cijeni...
Danas i u buducnosti ce biti sve vise takvih poteza...
btw: mali, sto mislis cija je masina u Jaguaru i Volvu??? Fordova!
--- Kraj citata ---
Ne mislim, jer ne znam! Ako ti kazes da je fordova, nemam zamerku! Zar su fordovi motori losi? Nisu, nimalo! Ali ne znam sto uporedjujes te 2 stvari (kymco i bmw sa jaguarom i volvom u kojima je fordov motor)?! Sta vise monster track ima fordov motor, jedan od jacih pored dodgea!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju