Općenito > Generalno o skuterima

BMW i KYMCO u kooperaciji

<< < (2/6) > >>

odin:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 02 Ožujak, 2008, 00:09:59 ---ma jednostavno je neprihvatljivo da takva firma uzima masine i opremu od tajvanske agencije

--- Kraj citata ---

ne kuzim zasto kazes agencija.
Kymco je multinacionalna kompanija sa pogonima u nekoliko zemalja, sa direktnom distribucijom u USA i Francuskoj (izmedju ostalih), sa preko 700.000 proizvedenih vozila godisnje.
Spmenuti pogonski stroj  nije neko cudo tehnike 21. stoljeca. BMW-u treba pouzdan i robustan pogonski stroj, procijenili su da ce ga u suradnji s kymcom dobiti, i to je to :)
Zivi bili pa vidjeli kako ce se pokazati :)

MaLi_OdvALjivAc:
pogresno sam se izrazio! ok, kompanije... Najveci razlog prodaje kymco proizvoda je cena, kvalitet nije bas na nivou, iako je daleko od sprinta, boatiana, i ostalih njegovih "srodnika"! No bmw i kymco, nidje veze! (samo moje misljenje)

odin:

--- Citat: master_o_fight - 02 Ožujak, 2008, 00:10:36 ---zanimljiva je simbioza ovih firmia bmw sigurno neće pogriješiti što je njih odabrao :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Honda vec prodaje Venox (Kymco motocikl od 250ccm) u Japanu pod svojim imenom, neznatno izmijenjen

a i u europi su od kymca vec uzimali pogonske strojeve (Malaguti Ciak i F18 i Beta Eikon).

odin:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 02 Ožujak, 2008, 00:18:31 ---pogresno sam se izrazio! ok, kompanije... Najveci razlog prodaje kymco proizvoda je cena, kvalitet nije bas na nivou, iako je daleko od sprinta, boatiana, i ostalih njegovih "srodnika"! No bmw i kymco, nidje veze! (samo moje misljenje)

--- Kraj citata ---

Kymcu cijena vec dugo nije argument za prodaju, kad su se poajvili kinezi, skuzili su da se nece moci tuci cijenama sa kinezima, i odlucili su uci u premium segment. Po mome misljenju, kvalitetom i dizajnom su vec u premium segmentu, ali ne kuze da je marketing vazniji od ove prve dvije navedene stvari :)

MaLi_OdvALjivAc:
za dizajn se slazem, lepi su skuteri, za kvalitet i ne bas..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju