Općenito > Generalno o skuterima

BMW i KYMCO u kooperaciji

<< < (6/6)

mrcina:
pazi i ford je renomirana firma pa ima teških problema sa modelima iz mađarske.

zato sam i napisao jao bmw-u sa tajvancima.

svastar:
gle ja osobno nebi nikad kupio forda , a kaj bude bilo sa bmw-om kymco-m bumo vidli

BunnyRabbit:
Mrcina, ti si se uhvatio svog starog Kymca ko pijan plota. Od ukupnog broja skutera u HR mislim da Kymco ima jako dobar postotak. A na forumu je 90% (od oka) problema vezano za talijanske i kineske skutere. Moram se dobro namučit da nađem neki problem sa Kymcom unutar foruma. A ne nalazim ih ni u stvarnosti.  :icon_tongue: Rekao bi da je tvoj B&W bio tek kukolj u žitu, malo ti je zagorčao život i zbog toga na Kymco gledaš previše subjektivno iako je realnost je nešto sasvim drugo...  :hello:

mrcina:
je istina gledam subjektivno jer od toliko problema i ti bi tako gledao.
imam sad više od pol godine piaggio i nema me u servisu ni dana a vozim se i na -5 i na+ 30 dok kymco to nemože izdržati zbog nekvalitete.što je nekvalitetno nije u meni da dokučim več u uvozniku i servisu.a da imam dilema o stručnosti jednih i drugih imam.servis koji servisira 10 vrsti skutera i nije nešto ali uvoznik koji uvozi skutere 10 godina trebao bi biti ipak kvalitetnije popunjen dijelovima i ulizivati se kupcima a ne od njih stvarati bijesne potrošače i nezadovoljne kupce.
jer kao što sam napisao dobar glas daleko se čuje, a loš još i dalje.

BunnyRabbit:
A komentar na moje statistike o problemima vezanim za marke skutera na forumu (o brojnosti problema kod toliko razvikanih talijana)? Gilera, Piaggio, Aprilia - gubi struju, slabo vuče, trokira, trese, čudni zvukovi, gasi se, otišao ovaj dio, otišao onaj dio... Kymco - pokazivač goriva, havarija sa Agility 2 (neoriginalni kit).  :icon_scratch: I rest my case  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju