ako je donekle ok-služit će te ko vjeran pas,ja vozim od 1987 g.-( A,B kat),neznam koliko sam imao auta sve ove godine,znam 11x-golf(3 gti),2x-205 gti,2x-5 gt turbo,uno turbo,fiesta xr 2(to je bilo od 91-96/97-kad su to bili auti ok)običnih una,fiesti,corsi,ax,saxo,tempri,marea,pandi,ibiza,alfa 33,75,145,marbella,clio,megan(coupe i običan)-novi mi je bio samo megan coupe,ostalo polovno,radio sam 11g. u Italiji(parma,udine,trst-3 g.svaki dan matulji-trst))naputovao sam se,za 3 života-svi ali svi auti su me služili ok,a bilo ih je sa xxxxxxxx km,ima boljih, lošijih,ali imao sam i auta koje sam ja kupio sa 280 i 310 tkm,pa su svejedno vozili bez beda,tako da je to relativno,pa nije to skuter od nekog balavca-zaklani,pogledaš par stvari(ako neznaš-uzme se nekog sa sobom) i to je to,nemoj da te izbediraju neki nad#kani mulci koji voze 1,2,3 godine auto i neznaju ništa nego zabiti(spustiti)auto u pod,staviti felge,iza cijev od oluka za auspuh,folije na stakla,ziku iz peveca ili nekog sličnog "audio shopa" za 500 kn i auto mu je onda do jaja-a to što mu koči zadnji lijevi i prednji desni kotač,nema ručne,stisne kočnicu-pali se sve od žmigavca,radija,fara,upaljača,grijanja- ali stop svjetlo ne,radi na 2 i pol cilindra,troši ko tenk,ne pali i sl.--i svaki auto koji nije takav njima ne valja---ma daj-pusti "djecu" da se igraju u blatu------ ti uživaj!pozz