I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
ja sam mislio vozit trku u zupanji i pozegi,al kad sam procito pravilnik j#bote zgadilo mi se PH,mnogo para traze za npr dodatni tehnicki,prigovore itd
Citat: ..::IVKULJA::.. - 21 Ožujak, 2008, 23:43:05ja sam mislio vozit trku u zupanji i pozegi,al kad sam procito pravilnik j#bote zgadilo mi se PH,mnogo para traze za npr dodatni tehnicki,prigovore itdPaa....?? ...kakve veze ima dodatni tehnički i prigovori s time da ti voziš...??.............Vidimo se danas...
ofkors,nas 4 , popili nekoliko pica, pricali, ja sam dao neke ideje, pa ako od toga ista prodje
Citat: eladio - 01 Travanj, 2008, 17:43:57ofkors,nas 4 , popili nekoliko pica, pricali, ja sam dao neke ideje, pa ako od toga ista prodje jbga... da sam ranije vidla maybe bi i došli... al od strke oko svega nemam vremena za ništ! nije ni počelo a već nam svima prisjelo lol
Citat: wyeshtitza - 01 Travanj, 2008, 19:09:47Citat: eladio - 01 Travanj, 2008, 17:43:57ofkors,nas 4 , popili nekoliko pica, pricali, ja sam dao neke ideje, pa ako od toga ista prodje jbga... da sam ranije vidla maybe bi i došli... al od strke oko svega nemam vremena za ništ! nije ni počelo a već nam svima prisjelo lol mislim da bi se svejedno trebali svi9 cesce vidjat (pa makar ja svaki put cugu platio )
Citat: eladio - 01 Travanj, 2008, 23:39:31Citat: wyeshtitza - 01 Travanj, 2008, 19:09:47Citat: eladio - 01 Travanj, 2008, 17:43:57ofkors,nas 4 , popili nekoliko pica, pricali, ja sam dao neke ideje, pa ako od toga ista prodje jbga... da sam ranije vidla maybe bi i došli... al od strke oko svega nemam vremena za ništ! nije ni počelo a već nam svima prisjelo lol mislim da bi se svejedno trebali svi9 cesce vidjat (pa makar ja svaki put cugu platio ) dodji na trku pa palti cugu.. dobro će mi doć koja doza prije starta
Citat: wyeshtitza - 02 Travanj, 2008, 13:53:55Citat: eladio - 01 Travanj, 2008, 23:39:31Citat: wyeshtitza - 01 Travanj, 2008, 19:09:47Citat: eladio - 01 Travanj, 2008, 17:43:57ofkors,nas 4 , popili nekoliko pica, pricali, ja sam dao neke ideje, pa ako od toga ista prodje jbga... da sam ranije vidla maybe bi i došli... al od strke oko svega nemam vremena za ništ! nije ni počelo a već nam svima prisjelo lol mislim da bi se svejedno trebali svi9 cesce vidjat (pa makar ja svaki put cugu platio ) dodji na trku pa palti cugu.. dobro će mi doć koja doza prije starta ..jos da vas okolo lovim da vam platim cugu... pa valjda sam i ja koju zasluzio
Citat: eladio - 02 Travanj, 2008, 17:56:34Citat: wyeshtitza - 02 Travanj, 2008, 13:53:55Citat: eladio - 01 Travanj, 2008, 23:39:31Citat: wyeshtitza - 01 Travanj, 2008, 19:09:47Citat: eladio - 01 Travanj, 2008, 17:43:57ofkors,nas 4 , popili nekoliko pica, pricali, ja sam dao neke ideje, pa ako od toga ista prodje jbga... da sam ranije vidla maybe bi i došli... al od strke oko svega nemam vremena za ništ! nije ni počelo a već nam svima prisjelo lol mislim da bi se svejedno trebali svi9 cesce vidjat (pa makar ja svaki put cugu platio ) dodji na trku pa palti cugu.. dobro će mi doć koja doza prije starta ..jos da vas okolo lovim da vam platim cugu... pa valjda sam i ja koju zasluzio ok... dobiš cugu... al poštenu, ne sad sokić neki i te fore.. u našem stožeru si welkam na cugu i dofuraj koju nalju za skutere ak oćeš da te reklamiramo malo